Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit akarnak a nők, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarnak a nők, milyen elvárásaik vannak, minden nőnek reális az elképzelése arról amit egy férfitől vár?

Figyelt kérdés
2017. szept. 27. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem minden nőnek reálisak az elvárásai, ahogyan nem minden férfinek. Vannak emberek reális elképzelésekkel és vannak emberek ezek nélkül.
2017. szept. 27. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem magasak az elvárásaim, sokak szerint irreálisak, mégis van párom. Úgyhogy én nem gondolom, hogy lehetetlen az elvárásaimnak eleget tenni. Nagy vonalakban ezt várom el a páromtól: figyelmes, odaadó, udvarias, ne a neten lógjon 0-24, legyen önálló és független, legyen rendes munkája, biztos megélhetése, ne egyik napról a másikra éljen, ne legyenek fétisei. Külsőre pedig világos tónusú és magas legyen.
2017. szept. 27. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
#2: mi ebben az irrealis? Teljesen normalisak az elvarasaid.
2017. szept. 27. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A legtobb nonek az itteni hisztijankok allitasai ellenere teljesen realis elvarasai vannak. Attol meg, mert ok nem felelnek meg nekik, nem irrealisak es szamtalan ferfi megfelel nekik.
2017. szept. 27. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre nincs válasz. Nincsenek azonos elvárások. Van ami sok embernél megtalálható és van ami csak keveseket vonz. Arról nem is beszélve hogy sokaknak úgy tűnhet az én elvárásaim is túl magasak de van párom szóval nem megugorhatatlan. Igazából szerintem csak az számít túl magasnak ha nincs olyan férfi aki megfelelne.

Az én "vágyaim" legyen egy kicsit gyerek ugyanakkor tudja hol a határ és minden helyzetben (temetés családi vacsora kettesben sétálás esküvő stb) tudjon a helyzetnek megfelelően viselkedni öltözködni. Legyen udvarias és legyen humora. Rendezett anyagi háttere legyen állandó munkahellyel. Legyen hűséges és önálló. Szeressen és ezt mutassa is ki ne akarjon elnyomni csak azért mert nő vagyok de azt se várja hogy én irányítsam. Legyenek önálló döntései és véleménye de fogadja el az enyémet is. Ne legyen szélsőséges (vallási vagy faji politikai stb nézetek, függőségek) vagy állandóan negatív. Ne legyen agresszív se velem se mással amíg őt nem éri támadás (ha megütöm jogosan ütne vissza) ne hisztizzen mint egy kisgyerek és tudjunk kommunikálni és egyességre jutni. A külsőben annyi a kitételem hogy ne legyen szakállas bajszos kövér vagy túl sovány és ne legyen alacsonyabb mint én (168 cm). Legyen igényes. (fürdés fogak arcszőrzet ruházat állapota)

Ennek mindnek a párom sem tud tökéletesen megfelelni de a kitételek 80-90%-a megvan és tökéletes úgy sincs. Ami nála hiányzik az az hogy előszeretettel hisztizik amitől a falra mászok és sajnos gyakrabban negatív mint azt szeretném és rasszista bár szerencsére nem hangoztatja a nézeteit.

2017. szept. 27. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:

"minden nőnek reális az elképzelése arról amit egy férfitől vár?"

Ez mégis mit akar jelenteni? Valahogy azt érzi az ember, ha sokat van ezen az oldalon, hogy az itteniek azt hiszik, hogy a nők sorozat gyártott gépek, amikbe mind ugyanazt az operációs rendszert telepítették, szóval ha az egyikben hibát találtok, akkor arra következtettek, hogy a többiben is megvan ugyanaz a hiba. Nincs minden nőnek reális elvárása, hiszen a nők is emberek, márpedig az emberek különböznek. Fárasztó, hogy ezt nem értitek....

Amúgy ez az egész "reális elvárás" dolog is elég szubjektív; vannak, akik már azt is eget rengető követelésnek tartják, hogy szeretném, ha a párom talpraesett lenne, akarjon és szeressen kommunikálni velem, legyenek céljai az életben és bánjon velem jól.

Nagy általánosságban viszont nem mondhatók igazságtalanul nagynak a nők elvárásai...

2017. szept. 27. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:

3-asnak a válasz:

A pasik általában ezeket gondolják irreálisnak a leírtakból: legyen önálló és független, legyen rendes munkája, biztos megélhetése, ne egyik napról a másikra éljen, ne legyenek fétisei. Az meg külön kiveri a biztosítékot, hogy külsőre van egy ideálom, mit képzelek magamról.

2017. szept. 27. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mire gondolsz, nekem (két borzalmasan bunkó pasi után) annyi elvárásom volt a választottamtól, hogy szeressen.

Eltekintve persze attól, hogy ne legyen drogos alkoholista, stb, ami igazából alap mindenkinek szinte.

2017. szept. 27. 23:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy megjegyzés: aki azt állítja magáról, hogy nincs fétise, az hazudik.
2017. szept. 28. 00:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Az >emberek< elsöprő többségének nincs reális elképzelése saját magáról sem, így arról sem, hogy milyen igényei, elvárásai vannak.
2017. szept. 28. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!