Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már 3 éve nem voltam nővel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 3 éve nem voltam nővel. Ez reális az én koromban?

Figyelt kérdés
Én egy 26 éves férfi vagyok és már több, mint 3 éve nem voltam nővel. A legutolsó alkalommal egy igen komoly és hosszú kapcsolatom volt, kölcsönösen nagy ambíciókkal. Egyszer csak véget ért, a párom elhagyott. Egy kicsit nehezen tettem túl magam rajta, hiszen szerettem és ragaszkodtam hozzá. Mindig is arra vágytam, hogy megismerjem az igazit. Ezután pedig valahogy jött egy nagy szünet, nem is voltam aktív a párkeresésben, vagy nem is tudom. A környezetem gyakran "sanyargat" a dologgal, mindig azt mondják, olyan jó képű és értelmes vagyok, miért nincs már végre valakim. Tehát létezik ilyen, hogy egy férfi ebben a korban magányos?
2016. szept. 17. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha annak érzed, akkor normális. Én például ugyanebben a korban vagyok, fél éve lettem szingli, de már a falat kaparom.
2016. szept. 17. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Én meg azóta, mióta megszülettem, mégse siránkozok.
2016. szept. 17. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Mint látod létezik. Én nőként vagyok magányos lassan 2 éve, mert nem találok olyan embert, akivel tényleg passzolnánk.
2016. szept. 18. 00:05
 4/4 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem mindenkinél lehet olyan ok, ami miatt nem tud vagy nem akar szexelni. Ha így érzed akkor szerintem így van jól és minden rendben van veled. Várod a megfelelő személyt.

Nálam úgy alakult, hogy a harmadik éve nincs és megvan ennek is a maga oka.

A hűség nem szégyen én büszke vagyok rá akkor is, ha néha a falat vakarom, mert alapba imádom a szexet. Hiába lehetne sok más bármikor nem érdekel, megoldjuk másképp.

A "sanyargatást" én is megkaptam, de nem kell vele foglalkozni, mert a Te dolgod és ne hagyd, hogy beleszóljanak ilyen szinten az életedbe.

Azt gondolom, ha valaki nem dug minden bokorban mindenkivel, akkor az inkább kihúzhatja magát, mert vagy szerelmes és bizalmi kapcsolatban él, ne adj Isten betegség miatt kell így lennie, de kitart a Párja mellett, vagy "csak" megválogatja kivel fog összemelegedni jobban.

Mivel kevesen gondoljuk így, mert most ez nem divat, hanem a tehetségek felkutatása is először cm-ben, mellbőségben, szexben és egyéb magasztos dolgokban mérendő, mert kb 80-as IQ alatt rúghatnak csak labdába a "tehetségek", ezért érzed magad kellemetlenül Te is magad, de nem kéne... :)

Ilyen a világ vagyis inkább ez a környezet.

Ha meglesz a megfelelő nő vagy lány akkor biztos te is aktiválod magad csak ehhez kell egy olyan társ.

Ezzel a válasszal biztos nagy sikert fogok aratni! :)))

Még szerencse, hogy nem a pontokat gyűjtögetem, hanem kimondom a véleményem. :)

2016. szept. 18. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!