Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mas is van igy az en koromban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is van igy az en koromban?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam meg ugy kapcsolatban, hogy szerettuk volna egymast a masikkal. Altalaban vagy en vagy a masik fel reszerol hianyzott a szerelem, emiatt sosem volt meg komoly kapcsolatom, ami 2 honapnal tovabb tartott volna.

Azert jutott pont most ez eszembe, mert kicsit el vagyok szomorodva, amiert mult heten osszejott a kiszemeltem egy masik lannyal, pedig eredetileg nekem udvarolt, es tetszett is, szoval majdnem lett belole valami. Majdnem. Most nezhetem oket a munkahelyemen, ahogy egyutt turbekolnak.

Az en koromban a barataim mar akar 2 komoly kapcsolaton is tul vannak, mig nekem ilyesmi nem jon ossze. Nem teszem magasra a lecet, mert hat en is maximum atlagosnak mondhato vagyok. Egyszeruen, aki irant nem erzek ugy, azzal nem kenyszeritem magam kapcsolatba, mert hazudni meg semmi ertelme.

Talan az lehet a gond, hogy eddig keveset jartam el otthonrol. (Bar az en barataim pont hogy a munkahelyukon/sulijukban ismertek meg a szerelmuket.) Ez mostanaban mar valtozni latszik, ugyhogy ennek eredmenyekent remenykedem uj ismeretsegekben is, amibol esetleg szerelem lehetne.

Holnap elmeletileg randim lesz valakivel, de meg a legutobbi csalodasommal vagyok elfoglalva sajnos.

23L

2016. ápr. 15. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is voltam már így,24 éves koromig egy említésre méltó kapcsolatom sem volt.Megtetszettünk egymásnak,jártunk de aztán gyorsan kiderült,hogy nem vagyunk egy hullámhosszon és tovább álltunk.Ez jó párszor előfordult és már én is kezdtem belefásulni,hogy szinte mindig ugyanaz történik.Pedig sokszor álmodoztam a nagy szerelemről.Másik,meg hogy az életemből valamiért ki maradt az a tinis első szerelem, még sok mindenkinek már meg volt.Ezért is kevesebbnek éreztem magam.Persze azért soha nem adtam fel,még akkor sem ha több évig a "szerelmi életem" olyan volt mint egy mókuskerék.Sőt intim együttléteket de még a csókolózást sem tudtam élvezni.Nem is értettem,hogy lehet ez :)

Aztán teljesen véletlen neten ismerkedtem meg egy helyes sráccal,pedig már untam a netes ismerkedést is,mert mindig ugyanaz ment ott is :P Viszont valamiért ezzel a sráccal jól el tudtunk beszélgetni.Majd találkoztunk pedig vagy 100km-re laktunk egymástól. Utána valamiért én se értem,de tök könnyedén ment minden,hetente tali majd fél év után összeköltözés és már 6 éve együtt vagyunk azóta is minden rendben köztünk.Voltak nehéz időszakok,de azok csak még jobban összekovácsoltak minket.Úgy hogy kívánom neked is,hogy találd meg az igazit mert nem lehetetlen,csak légy kitartó ;)

29n

2016. ápr. 15. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jól csinálod. Ez tényleg így van, hogy váltani kell környezetet, ha a régi helyeken nem azok vannak, akik beindítanak.

Annyit tennék hozzá, hogy ne nyugodj bele abba, hogy csak átlagos vagy. Próbálj olyanná válni, hogy magad számára izgalmas legyél. Építsd, töltsd magad. És ne szeméttel.

(nekem 36 éves koromig várnom kellett, míg először szerelmes lettem mint az ágyú. szerintem egy halom ember egyáltalán nem lesz az. szóval ne parázz. csináld szabadom és majd lesz ami lesz.)

2016. ápr. 15. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa és a legfontosabb. Amiatt pláne ne parázz, hogy másikkal mi van. Ha jobban körülnézel nagyon kevés olyan kapcsolat van, amire azt mondaná az ember, hogy na ezt irigylem és nekem is kéne. Baromi nehéz ez és senki nem tudja, hogy kell jól csinálni.

Ha majd meglesz a vágyott kapcsolat is ugyanilyen nehéz lesz. Csak akkor már a kapcsolaton belül. Mert az nem valami stabil dolog, hanem őrült hullámzás. Bármikor kihűlhet, bármikor változhat bármi. Szóval nem lesz nyugvópont sohasem. Sok szerencsét :D)

Ja a fentiek tanulsága az, hogy azt és úgy csinálsz, amit akarsz. Mert a többiek sem tudják jobban. Az idősebbek sem. Teljesen szabad a játéktér.

2016. ápr. 15. 23:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek. :) A legutóbbi csalódásig nem is foglalkoztatott mélyebben ez a kérdés, csak most gondolkodtam el rajta.

Nagyon inspiráló, amit írtatok. Köszi még egyszer! ;)

2016. ápr. 15. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!