Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez az én koromban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez az én koromban? Hiányzik ez az érzés.

Figyelt kérdés

Először is nem tudtam, hova írjam, szóval bocsi, ha rossz kategória.

Szóval én sose az voltam, aki a szexet akarja mindenáron, illetve mindenkivel összefeküdni. Amióta az eszemet tudom, mindig is egy olyan lányra vágyom, aki szeret, megbecsül, mellettem van bármikor, bármiben. Engem valahogy sose talál meg az igaz szerelem. Kétszer, legfeljebb háromszor volt, hogy tényleg, igazán szerelmes voltam és jól esett a viszonzott szeretet, de mindig pofára estem, nem voltak komolyak a másik fél érzései, az enyémek viszont mindig azok voltak. Nemrég életemben először egy kisbabát tartottam karjaimban és annyira jó érzés volt, teljesen beleképzeltem magam, hogy én a saját gyerekemet fogom, tényleg nagyon vágyok rá.

Persze nem azt mondom, hogy most azonnal gyereket akarok, majd az idő múlásával jön. Viszont ez a komoly kapcsolat nekem nagyon hiányzik, illetve maga a szeretet. 18 éves fiú vagyok, normális ez az én koromban?

2015. máj. 6. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
a család utáni vágy nem korhoz kötött, vlki még 40 évesen sem érzi ezt a késztetést
2015. máj. 6. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Az átlagosnál sokkal komolyabb, érett személyiségnek tűnsz. Nem lehet könnyű neked a mai világban, de előbb-utóbb találsz hasonló értékrendű lányt magad mellé, hidd el.
2015. máj. 6. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:

hát persze

az ösztönök erősek még ha azt is hisszük magunkról, hogy mindenben racionálisak vagyunk

2015. máj. 6. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális? Egy kisbaba aranyos. Sokan reagálnak úgy rá, hogy juj, nekem is kell egy ilyen otthonra, mondjuk még sok fogalmad nem lehet róla, mivel jár és milyen is szülőnek lenni.

Még nagyon fiatal vagy, nem maradtál le semmiről. Egyébként az is normális, hogy vágysz komoly kapcsolatra. Még arról sem maradtál le.

2015. máj. 6. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:

téged sosem talál meg az igaz Szerelem? Ébredj fel fiam, 18 éves vagy, ne beszélj nekem úgy mintha 50 lennél...húzd be füled, farkad és menj az úton tovább egyenesen, a szerelem meg szembejön veled előbb utóbb...

(aztán ad egy k..rva nagy pofont is)

2015. máj. 6. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, normális , s lehet meg is találod az igazit. Én gyerekkoromban arra gondoltam, milyen jó lesz ha nagykorú leszek, akkor aztán azt csinálok,amit akarok, akkor már lehet gyerekem, de aztán úgy alakult,hogy nem is találtam meg az igazit, meg más lett a fontos, szórakozás, buli, karrier, de természetesen az ember mindig szeretne egy igazi párt magának, de ez nem mindig jön össze.
2015. máj. 6. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Magamra emlékeztetsz olyan 13-14 éves koromból, amikor unokatesóméknál baba született. Én is fel voltam ám lelkesülve, hogy ha majd nekem is lesz komoly kapcsolatom, családom, kisbabám, alig vártam! :)

A tinik könnyen lelkesednek.

Teljesen normális a te korodban, hidd el semmi furcsa és semmi különleges sincs benne.

2015. máj. 6. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!