Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy ő hiányzik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy ő hiányzik, vagy csak az érzés?

Figyelt kérdés

Szakítottunk végleg pár napja a barátommal másfél év után. Úgy érzem, tudnék nélküle élni, de mégis hiányozna, hogy hozzábújjak, megcsókoljam, érezzem a testmelegét, az illatát, hogy az ő kis táskás szemeit lássam, amikor közel hajol hozzám... Nem tudnám mással elképzelni az életem, ő volt az első szerelmem úgy igazán, pedig volt már pár hosszabb kapcsolatom. Belegondolok, hogy szenvedtem én már szakítás után, de nem ugyanaz, mint ez. Ez olyan mélyről jövő, marcangoló fájdalom, ami hiába mosolygok őszintén, nagyon tud fájni, főleg, ha meglátom őt.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2015. jan. 6. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Szivesen.
2015. jan. 6. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, hogy hiányzik. Az ilyen sebeket az idő gyógyítja egyedül, persze néhány dologgal te is rá tudsz segíteni. Tereld el róla a figyelmedet, találj valamilyen új hobbit, vagy valami olyan tevékenységet, ami mentálisan is leköt. Úgy hamarabb "szabadulsz" ettől.
 3/6 anonim ***** válasza:
kémiai folyamat, a feniletilamin hiányzik a szervezetedből.
 4/6 anonim válasza:
Egyértelműen ő hiányzik. Másfél év azért nem kevés, hozzászoktatok ahhoz, hogy vagytok egymásnak, most pedig át kell szokni másra, ami nagyon nehéz lesz, és persze sok időbe is telik. De próbálkozz túllépni rajta, hidd el, itt nem áll meg az élet. Ez megfelelő alkalom arra hogy több figyelmet fordíts saját magadra, és mindenre amit eddig hanyagoltál. A szabadidődben is mindig kösd le a figyelmed valamivel, tereld el a rossz gondolatokat. Teljesen természetes, minden szakítás nehéz, de túlélhető. Legyél erős! :)
2015. jan. 6. 19:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Hát nem gondoltam volna, hogy ennyire tudok majd szenvedni egy pasi után... :( Pedig már halott volt egy ideje a dolog, sokat veszekedtünk, hiába voltunk odáig egymásért, és mindenki azt hitte, hogy friss szerelmesek vagyunk, úgy odáig voltunk egymásért, sose untuk meg egymást, még a pénztáros csajszi is leédesezett minket. :') Annyira szép volt, úgy újraélném... Remélem tényleg túllépek rajta teljesen, mert jelenleg az az érzésem, hogy soha nem fogok igazán túljutni rajta, és mindig ott lesz a szívem rejtett zugában... :(
2015. jan. 6. 20:04
 6/6 anonim válasza:

A legutolsó vagyok.

Biztosan hiányozni fog minden vele töltött idő sokáig, de túl fogsz lépni, az emlékek pedig megmaradnak nagyon jó emlékeknek, amik örökre veled maradnak:)

2015. jan. 6. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!