Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kiégés miatt időt kér, reális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiégés miatt időt kér, reális?

Figyelt kérdés

Régebbről ismerjük egymást, de 2 hónapja kezdtünk el komolyabban nyitni egymás felé. Volt már köztünk szex is. Jelenleg második napja már nem kommunikálunk egymással. Kis időt kért, hogy rendezze magába a dolgokat. Munkahelyi stressz/egyéb okok felgyülemlettek és érzelmileg kiégett. Ez nála régen is megtörtént mással. Nem tudom mi lesz ezután, a szívem azt súgja lesz folytatát, az agyam szerint nem...

Persze hagyom őt, nem is jelentkezek nála, ő majd úgy is közli a dolgokat. Szerintetek még jól is elsülhet a dolog? Egyébként távkapcsolatba élünk jelenleg.

2017. szept. 26. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi az hogy kieges? Ez valami kifogas arra, hogy legalisan ignoraljon teged? Mi is tavkapcsolatban elunk, en eppen tul egy eleg stresszes idoszakon, pszichologusnal is voltam stb. de eszembe nem jutott volna pont ezert a parommal nem beszelni...
2017. szept. 26. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Jaj, de sz*r kifogás. Mindig így kezdődik. Hány éves, hogy ennyire hülye és átlátszó dologra fogja, hogy ennyi volt?
2017. szept. 26. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
2 hónapos távkapcsolatban kiégett? 😂 Csak már megkapta, amit akart...
2017. szept. 26. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:

A,srácnak szerintem 2 hét elég volt mikor meg kapott utána szerintem már semmit nem akart tőled csak titkolta .

ebből ne akarj már semmit mert ha még is lenne valami úgy sem tartana sokáig nem évekről beszélünk .

2017. szept. 27. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!