Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiégés miatt időt kér, reális?
Régebbről ismerjük egymást, de 2 hónapja kezdtünk el komolyabban nyitni egymás felé. Volt már köztünk szex is. Jelenleg második napja már nem kommunikálunk egymással. Kis időt kért, hogy rendezze magába a dolgokat. Munkahelyi stressz/egyéb okok felgyülemlettek és érzelmileg kiégett. Ez nála régen is megtörtént mással. Nem tudom mi lesz ezután, a szívem azt súgja lesz folytatát, az agyam szerint nem...
Persze hagyom őt, nem is jelentkezek nála, ő majd úgy is közli a dolgokat. Szerintetek még jól is elsülhet a dolog? Egyébként távkapcsolatba élünk jelenleg.
A,srácnak szerintem 2 hét elég volt mikor meg kapott utána szerintem már semmit nem akart tőled csak titkolta .
ebből ne akarj már semmit mert ha még is lenne valami úgy sem tartana sokáig nem évekről beszélünk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!