Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl idős hozzám? Szerintetek mennyire reális és elfogadható egy ekkora korkülönbség?
20 éves fiú vagyok, 2001-ben születtem. Van egy lány, aki pontosan 10 évvel idősebb nálam, 1991-ben született. Gyerek korunk óta ismerjük egymást, nagyon jó barátok vagyunk de egy éve kb nagyon közel kerültünk egymáshoz. Sok időt töltünk együtt és elég sok közös programot is szerveztünk. Ő 2 éve szakított a barátjával mert kiderült hogy van egy gyereke és nem mondta el neki. Gondolkoztam azon hogy megpróbáljam-e új szintre emelni a kapcsolatunkat, de kicsit elbizonytalanodtam, amikor másokkal beszéltem erről. Vannak akik szerint áthidalhatatlan ez a korkülönbség (szerintem is nagyon sok, de nem tudom hogy mennyire vészes). Vajon túl sok? Működne a dolog? Milyen hátrányok származhat aki belőle?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Férfiként írom!
Ha a családod és/vagy a csaj nem pénzes, akkor ez nem fog működni.
Gondolj bele! Ő 30, mire neked lesz diplomád, és melód, és normális fizud, az 5-10 év. Akkor ő 35-40 éves lesz. Neki akkor baba, lakás, autó kell.
És közben te? Kispuncik a fősulin, a bulikban...ahová ő már nem fog menni, mert neki nem szórakozás egy rakás fősulis kretén alkesz, egy romkocsmában.
5
Én sem járok ilyen helyekre. Nem vagyok nagy bulis, sem alkesz.
Jövedelmem, lakásom stb van. És reményeim szerint gyarapítani is tudom majd. Itt a gond kimondottan a korral van.
6.-ra.
Nnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeee...!!!
20 azaz, HÚSZ, évesen, lakást örökölhettél, de jövedelmed...na, jó, az is örökség?
Mert az árufeltöltői éhbér nem jövedelem!
(Vagy most benyögöd, hogy magadtól tanultad ki az ÁJTÍS mérnöki okosságot, és most 2,3M-ért bikojint bányászol?
Nem egy párt ismerek, akik közül a nő 5-7-10 évvel idősebb. Nem látszik, boldogok, gyerek is van.
Amit itt valaki a klimaxról ír, marhaság. Az akár 35 éves kortól is jelentkezhet. A szexben oedig nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!