Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha kétértelmű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha kétértelmű jeleket küld és nem tudok rajta kiigazodni, de nem akarom elvesziteni mint barátot?

Figyelt kérdés

Együtt szoktunk filmezni de sose történik semmi, csak ülünk nem bujunk össze. Múltkor volt egy olyan megjegyzése hogy mindenki alá teszem a lovat. Elég mosolygósan néz rám, fel tudom vidítani. Órák hosszat tudunk beszélni mindenről. Jó pár személyes témát kitárgyaltunk már. De senki nem tud rajta kiigazodni, hogy a jelek amiket küld azt barátként küldi vagy esetleg többről van szó. Múltkorában 2x is hangsúlyozta, hogy én milyen fain csajszi vagyok.

Valaki segítsen légyszíves, hogy hogy derítsem ki, hogy mit akar tőlem, de úgy hogy ne sérüljön a barátságunk.

Köszi a válaszokat. És én vagyok a lány.

22/L

2022. febr. 17. 11:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
4 hónapja szobára jártok és semmi.. Vagy meleg vagy nem volt nőhöz köze soha.
2022. febr. 17. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Nyilván a srác a meleg, miközben egyértelmű h a csaj egy rakás szerencsétlenség 😂
2022. febr. 17. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!