Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elcsesztem ezzel a kétértelmű szöveggel a pasinál?
Figyelt kérdés
Futár a srác, néha-néha én is szoktam rendelni W.-on, eddig egyszer hozta ki korábban a kajám. Most másnak hozta a rendelését, mikor egy barátnőmmel mentünk fel lifttel az albérletbe és beszállt hozzánk. Mondtam neki, hogy nyomnál egy hármast, mivel a 3.-on lakunk, bele sem gondoltam, hogy ez elég kétértelmű. Erre ő teljesen zavarba jött, arra asszociált, hogy hármas szexre invitáltam a barátnőmmel együtt.2021. máj. 21. 11:31
1/8 anonim válasza:
"Erre ő teljesen zavarba jött, arra asszociált, hogy hármas szexre invitáltam a barátnőmmel együtt."
Honnan veszed, hogy erre gondolt? Mondta?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. máj. 21. 11:37
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy hirtelen zavarba jött, de a legtöbb férfinek ez az egyik legnagyobb fantáziája.
40/N
4/8 anonim válasza:
Már bocs kérdező, szerintem a futár elég hülye, ha ezt komolyan gondolta és még szóvá is tette. Igaz én nő vagyok, én nem a gatyámba hordom az agyam. Te nem mondtál semmi rosszat, ha ő szégyelli magát, arról nem te tehetsz.
5/8 anonim válasza:
Pedig az ilyen elszólásokra olyan jó lecsapni, még ha nem is komoly :)
6/8 anonim válasza:
Én imádok beszólógatni.. és néha balul sűl el..
7/8 anonim válasza:
Én nyomtam volna egy hármast gondolkodás nélkül.
8/8 anonim válasza:
Szerintem a csávó volt bunkó/neveletlen, elég lett volna egy mosollyal elengednie a füle mellett. Te semmi rosszat nem mondtál, nála volt tipikusan az éhes disznó esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!