Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a srác kétértelműen viselke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác kétértelműen viselkedik, ez lehet csak "véletlen"?

Figyelt kérdés

Néha észreveszem, hogy hosszabb ideig is engem néz, mintha belefeledkezne. Hozzám ér, olyan helyzetekben is, amikor ezt el tudná kerülni. Érdeklődik irántam, keresi a társaságom.

Ez mind csak véletlen lenne vagy esetleg érez valamit irántam?

2017. okt. 1. 18:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

NINCSENEK véletlenek, mindennek oka és célja van!

Ha valamit szeretnél tudni, akkor kérdezd meg tőle!

2017. okt. 1. 18:13
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem fogok egy pár hete megismert embernél rákérdezni, hogy mégis mit akar tőlem. Kicsit hülyén jönne ki az egész és ha nemet mond, nekem lenne ciki. Meg azért lehet, hogy neki is. :) Ötletekre voltam kíváncsi, esetleg tapasztalatokra hasonló esetekkel kapcsolatban.
2017. okt. 1. 18:16
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Tenyleg baromi ciki, ha ket felnott ember kozeledik egymashoz, illetve beszelnek errol.

Varj meg 10 evet, hatha utana mar nem lesz ciki.

2017. okt. 1. 18:18
 4/15 A kérdező kommentje:
Más ember szavait kiforgatni nem ciki, ugye? :)
2017. okt. 1. 18:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján én azt mondanám,hogy biztos,hogy nem vagy közömbös számára.

De,az is lehet,hogy te túlzod el a dolgot és csak te látod úgy az egészet,mintha többet akarna.

Ha tetszik neked a srác,akkor te is kezdeményezhetsz,adhatsz jeleket.

2017. okt. 1. 18:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Tetszel neki, ennyi.

Az viszont probléma, hogy a 'kétértelmű' szónak az értelmezésével nem vagy tisztában szemmel láthatóan.

2017. okt. 1. 18:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ, 6-os.
2017. okt. 1. 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem annyira kétértelmű viselkedés, legalábbis azok alapján, amiket leírtál. A kérdés csak az, hogy neked bejön-e a srác, és hogy hajlandó vagy-e pozitív visszajelzéseket adni neki. Ha nem akarod vele megbeszélni a dolgot, akkor nem kell, de ő valószínűleg szeretne hozzád közeledni, csak lehet, hogy nem adsz eléggé egyértelmű visszajelzéseket, így nem tudja, mit csináljon. Ha érdekel téged a csávó, akkor keresd te is őt, beszélgess vele, flörtölj. Egyszer játszd le, hogy elmész mellette, közben finoman végigsimítod a karját, visszafordulsz, és pajkosan rámosolyogsz, ez már egész pozitív visszajelzés, és te sem fogsz belehalni.
2017. okt. 1. 18:27
 9/15 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik a srác, amennyire lehet, ezt ki is mutatom felé. Keresem a társaságát, beszélek vele, ugyanúgy érdeklődöm, és rendesen zavarban vagyok a közelében. Viszont sürgetni sem akarok semmit, mert még csak pár hete ismerjük egymást.
2017. okt. 1. 18:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
#10: Ezt értem, de ő valószínűleg addig nem fog konkrétan lépni, amíg nem kap tőled olyan visszajelzéseket, amelyek arra utalnának, hogy nem csak barátként nézel rá (pl. flört, érintések). Sajnos a nők nagy része ilyen, várjátok a sült galambot, de közben fogalmatok sincs arról, hogy nektek is kőkeményen adnotok kell az egyértelmű jeleket ahhoz, hogy valami kialakuljon. És pont erre jó a flört vagy az érintés, simogatás. Ezek már azt sugallják, hogy a nő is benne van a játékban, és hogy nem csak baráti beszélgetéseket akar. Nyomulj te is egy kicsit, a sima beszélgetés a részedről még abszolút nem egyértelmű jel.
2017. okt. 1. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!