Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha kétértelmű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha kétértelmű jeleket küld és nem tudok rajta kiigazodni, de nem akarom elvesziteni mint barátot?

Figyelt kérdés

Együtt szoktunk filmezni de sose történik semmi, csak ülünk nem bujunk össze. Múltkor volt egy olyan megjegyzése hogy mindenki alá teszem a lovat. Elég mosolygósan néz rám, fel tudom vidítani. Órák hosszat tudunk beszélni mindenről. Jó pár személyes témát kitárgyaltunk már. De senki nem tud rajta kiigazodni, hogy a jelek amiket küld azt barátként küldi vagy esetleg többről van szó. Múltkorában 2x is hangsúlyozta, hogy én milyen fain csajszi vagyok.

Valaki segítsen légyszíves, hogy hogy derítsem ki, hogy mit akar tőlem, de úgy hogy ne sérüljön a barátságunk.

Köszi a válaszokat. És én vagyok a lány.

22/L

2022. febr. 17. 11:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Ha tudja, hogy küldöd a jeleket, de nem kezdeményez, akkor nyilván nem akar semmit. Ha akart volna, akkor eddig is lépett volna.
2022. febr. 17. 11:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hat szerintem biztos szeretne tőled többet, csak nem mer lépni, vagy még jobban meg akar ismerni. Tudom hogy nehéz, de egyszer meg kell beszélni. Ne félj a konfrontációtól, kérdezz rá, hogy mi van köztetek.
2022. febr. 17. 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is, Te mit akarsz? Neked elég a barátság, vagy többet is szeretnél? Vannak gyávább férfiak, akik nem mernek egyértelműen kezdeményezni, mert félnek a kudarctól, lehet ő is ilyen (ezzel amúgy semmi baj nincs)

Vagyis ha szeretnél többet, akkor lépj nyugodtan. Nem gondolok nagy dologra, csak pl filmezés közben hajtsd a fejed a vállára, vagy tedd olyan közel a kezed az övéhez hogy simán megfoghassa ha akarja. Ezekből rá kell jöjjön hogy több vagy neki.

Viszont ha nem akarsz többet, akkor ne reagálj ezekre, sőt ha úgy érzed ő többet érez, akkor kezdj távolodni, mert csak szenvedni fog. Bár van hogy az ilyenkor már nem segit rajta...

N

2022. febr. 17. 11:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Már 4 hónapja zajlik ez köztünk. Múltkor már megölelt. De olyan kétértelmű, mert lehet csak barátkozik velem és én értem félre, azt se tudom hogy tegyem fel neki a kérdést.
2022. febr. 17. 11:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Én többet szeretnék tőle. Csak neki nem esik le. Pedig még boltba is együtt járunk.
2022. febr. 17. 11:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Akk mozdulj már rá baszod
2022. febr. 17. 11:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

nem találgatni kell, hanem nyíltan, őszintén kommunikálni.

leülsz vele szembe és megkérdezed: mit érzel irántam? szimplán batságot, vagy nőkéntis felkeltettem az érdeklődésed?

ez így lenne korrekt, becsületes és előrevivő.

a srác tovább nem játszmázhatna, mert erre csak egyféle választ adhat, te is világosan átlátnád i a szitu.

sok félreértést és szenvedést meg lehetne előzni.

2022. febr. 17. 12:29
 8/12 anonim ***** válasza:

jav.

szimplán barátságot...?

2022. febr. 17. 12:29
 9/12 anonim ***** válasza:
#5, akkor mire vársz? Nem száz évvel ezelőtt vagyunk hogy csak a férfi léphet.
2022. febr. 17. 12:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Pfu borzalmas kiábránditó a nőkben ez a teszetosza találgatós szerencsétlenkedés
2022. febr. 17. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!