Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gaz ha a srac 4evvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gaz ha a srac 4evvel fiatalabb nalam?

Figyelt kérdés
O 24 eves es meg nem volt lannyal. En 28 vagyok, de mar volt barátom. Kicsit rossz erzesem van amiatt h en idosebb vagyok es nem szeretnem "megrontani" vagy hogy ez rossz dolog.
2022. febr. 15. 20:13
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök ennek a sok pozitív valasznak. Mindenkinek sok boldogságot kívánok.

Megrontas alatt igen a szexet értem. Igen eleg fura h 24 evesen meg nem szexelt, de ismerek 31 eves ferfit is aki szűz. Igazabol nem tudom, hogy a ferfiak az elso elott ugyanúgy allnak hozza mint a nok? Legalábbis mikor en elvesztettem nagyon feltem, es kicsit osszetortem, hogy ez volt az egyetlenegy ertekem. Azota kicsit máshogy gondolom.

2022. febr. 16. 06:11
 22/24 anonim ***** válasza:
53%
Megrontod? Te meg vagy buggyanva🤣
2022. febr. 16. 06:45
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el egy férfi ezt nem megrontásnak fogja föl, főleg nem ennyi idősen. Vagy ha mégis, akkor baj van vele.

Annyi max hogy lehet nagyon izgul előtte, ami okozhat némi problémát, de ha a nő segítőkész, akkor nem lesz gond.

2022. febr. 16. 08:18
 24/24 anonim ***** válasza:
75%
Nem fura, sok csaj sokat elvarnak a pasitol, lehet a pasi csak szep csajokat akart, es eddig nem sikerult ossszehoznia
2022. febr. 16. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!