Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gaz ha a srac 4evvel fiatalabb nalam?
Figyelt kérdés
O 24 eves es meg nem volt lannyal. En 28 vagyok, de mar volt barátom. Kicsit rossz erzesem van amiatt h en idosebb vagyok es nem szeretnem "megrontani" vagy hogy ez rossz dolog.2022. febr. 15. 20:13
2/24 anonim válasza:
34 vagyok. Párom 30. Ez nem nagy korkülönbség.
3/24 A kérdező kommentje:
Es a szulok sem neztek furan?
2022. febr. 15. 20:19
4/24 anonim válasza:
"nem szeretnem "megrontani""
Mi az hogy megrontod?
Egyáltalán nincs semmi gáz,nem vagy nála előbb egy dekával se agyilag :D
5/24 anonim válasza:
2 önálló, felnőtt ember. Mi ebben a gáz?
6/24 anonim válasza:
Én 32 vagyok ,férjem 26.7 éve vagyunk együtt.Voltak súrlódások az évek alatt ,de összecsiszolódtunk és jól működünk együtt.
8/24 A kérdező kommentje:
Uh..jo régóta vagytok egyutt.
Nem, nem vagyok erettebb nala. Es külsőleg ot mondjak mindig idősebbnek
2022. febr. 15. 20:30
9/24 anonim válasza:
3#
Dehogy néztek. Apám az összes párom közül Őt kedveli eddig a legjobban. A párom családja is teljes mértékben elfogadott. Soha nem volt semmilyen megjegyzés felénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!