Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 évvel fiatalabb a barátom, szerintetek ez túl nagy korkülönbség?
Figyelt kérdés
Fordított felállásban normális lenne, egy cseppet sem zavarna. Nem gyerekes, csak néha belegondolok abba, hogy soha nem akartam magamnak fiatalabb pasit, mégis így alakult, mi lesz később, nem fog-e inkább fiatalabb nőt keresni helyettem. 28 és 25, mert tuti ez lenne az első kérdés.2021. nov. 11. 10:46
2/14 anonim válasza:
szerintem nem vészes, 3 év alatt nem lettem eget verően bölcsebb de nyilván 25 felett évről évre azt érzi az ember hogy változik, talán a felgyorsult világ az oka.
A fiatalabb nőt nem keresik feltétlen ,szerintem csak szimplán a körülmények hozzák össze a legtöbbet , viszont nem lehet megjósolni előre meddig fog tartani a kapcsolatod, van akik 10 év korkülönbséggel is 20 éve házasok vannak akik meg azonos korúak és 2-3 évet töltöttek együtt. Az idő a tisztelet, a szeretet majd eldönti mennyire illetek egymáshoz, igazából ez számít főként .
3/14 anonim válasza:
😂 Akinek kevesebb, mint 5 év korkülönbségnek számít, az szerintem kezeltesse magát.
4/14 anonim válasza:
Nekem 6 évvel idősebb barátnőm, szeretem őt, minek keresnék fiatalabbat. Ha szeret akkor nem számít, ha nem szeret, akkor se, ha idősebb lenne akkor is mást keresne abban az esetben.
5/14 anonim válasza:
Pont ugyanennyi a korkülönbség a párom én közbem a javamra (én vagyok a nő). 8,5 éve együtt vagyunk, szeretjük egymást, működik.
6/14 anonim válasza:
Nekem pl. 21 évesen 36 éves párom volt pár évig (csak hogy mutassam, mennyire felfelé nézelődtem), erre egy nálam fiatalabb pasihoz mentem hozzá végül :D Zseniális az élet! Teljesen lényegtelen a kor, a személyiség felülírja. A férjem éretten gondolkodó, nyugodt, stabil ember, nem érdekel a kora :)
7/14 anonim válasza:
3 év bőven belefér, nem is nevezném korkülönbségnek.
8/14 anonim válasza:
Agyilag mégis te vagy éretlenebb.
9/14 anonim válasza:
Kollegám 25 éves és a barátnőja 28. Tök jól működik, szerintem ennyi korkülönbség még nem ad okot agyalásra.
10/14 anonim válasza:
8. vagyok. 0%? Szóval igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!