Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a barátom fiatalabb az öcsémnél?
Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, a barátom viszont 18. Többnek nézik, ha az emberek csak ránéznek, de ez nem mentesít valahogy az alól az érzés alól, hogy az öcsém meg 19, meg az ő barátnője is.
Szerintetek ez ciki?
Én tuti furcsábbnak tartanám, ha fordított esetben lenne ez.
2017. dec. 16. 15:37
1/9 anonim válasza:
Ha komolyabb mint az öcséd akkor nem gáz.
2/9 anonim válasza:
Az a ciki leginkább, hogy ez teged zavar.
3/9 anonim válasza:
Inkább te vagy ciki. Meg kicsit sötét is. De manapság hamar elkel az ilyen :D
4/9 1112 válasza:
Te szégyelled? Ha nem, akkor kit érdekel az a két év?
5/9 A kérdező kommentje:
Azért szégyellem, mert ismerem a családom.
Tudom, hogy a probléma ott kezdődik, hogy engem zavar. Pont ezért vagyok kíváncsi más véleményére, hogy én is másképp láthassam a helyzetet.
2017. dec. 16. 16:02
6/9 anonim válasza:
Mégis miért lenne ciki?
Maximum neked az..
Mások véleményével meg nem kéne foglalkoznod
7/9 anonim válasza:
Ha boldog vagy vele,akkor számít az a 2 év? Nem hinném..
8/9 A kérdező kommentje:
Jó oké igazatok van amúgy. Csak jobb hallani h nem csak magamnak mondogatom
2017. dec. 16. 16:30
9/9 anonim válasza:
Figyelj,ne foglalkozz azzal,hogy mit gondolnak mások,mindig is vannak,voltak és lesznek is irigy emberek.Ha boldogok vagytok,akkor ne hogy már egy ilyen kis hülyeség álljon közétek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!