Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 25 évvel fiatalabb barátom már 2 éve, Azt mondja szeret, Szüksége van rám! Szerintetek is nagyon cinkes? , /ja és ő 25 éves! Senki nincs akivel megtudnám beszélni!
Ma már semmi sem az.
Próbállak titeket elképzelni...
ugyan már miért akarnál szakítani, ne tedd
ugyan már, hidd el ő csak fiatalít, ne foglalkozzál senkivel, örülj neki, hogy van, jól érzitek magatokat, ne változtassál, örülj neki nem veszi tudomásul, mert ez baromság, mi van a lelkiismereteddel? nekem csak 20 évvel volt fiatalabb, igaz nem is terveztük hosszúra
Kapásból, azt kellene megtudnunk, hogy TE hány éves vagy, hogy legalább viszonyítási alapunk legyen.
Én meg 21 éves vagyok és nem tudom, hogy a barátnőm illik-e hozzám, mert ő XY éves? ÁÁÁÁÁÁÁ!!! Sírok
6-os, elolvastad a kérdést?
25 évvel fiatalabb a barátja, aki 25 éves. tehát akkor hány éves a buszvezető? akarommondani a kérdező? :)
6.-os....
Ha a barátja 25 éves és a kérdező 25 évvel időseb nála NA AKKOR VAJON HÁNY ÉVES A KÉRDEZŐ?!?
Nehéz? 50 bazze
És nem, nem cinkes. Ha neki így jó és más egyébként neked is, akkor emiatt ne érezd rosszul magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!