Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 évvel fiatalabb a barátom, szerintetek ez túl nagy korkülönbség?
Figyelt kérdés
Fordított felállásban normális lenne, egy cseppet sem zavarna. Nem gyerekes, csak néha belegondolok abba, hogy soha nem akartam magamnak fiatalabb pasit, mégis így alakult, mi lesz később, nem fog-e inkább fiatalabb nőt keresni helyettem. 28 és 25, mert tuti ez lenne az első kérdés.2021. nov. 11. 10:46
12/14 anonim válasza:
6 évvel fiatalabb a párom.lassan 5 éve vagyunk együtt.semmi jelentősége a korkülömbségnek.
Én 37/N Ő31/F
14/14 anonim válasza:
Én is 28 N, ő 25 F. Igaz még csak a legején vagyunk az ismerkedésnek. És bennem us van egy is aggódás, de kikell próbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!