Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálta ezt? Mi oka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt? Mi oka lehetett rá?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősömnek, akivel jóba voltam elmondtam, hogy anno voltam olyan hülye, hogy a párom exeire ráirtam, hogy érdeklődjek az akkori kapcsolatukról, hogy miért lett vége, stb...

Ezt a hülyeséget még az eset után rögtön elmondtam a páromnak, mert rájöttem, hogy hülyeséget csináltam, és meg is beszéltünk mindent.

Ugyan nem volt ez titok, de sosem gondoltam volna, hogy ez az ismerősöm majd négyszemközt megkérdezi a páromtól, hogy mit szólt hozzá, hogy ráirtam az exeire...

Direkt megvárta míg nem vagyok a közelben, és azután feltette a kérdést...

2022. febr. 13. 22:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Párom azt válaszolta, hogy : "Mi már ezt megbeszéltük!"
2022. febr. 13. 23:12
 12/16 A kérdező kommentje:

#10 - es!

Semmi gond.

Erre az ismerősömre barátként tekintettem, és nem kértem a diszkrécióra, mert azt gondoltam, hogy ez magától értetődő...

2022. febr. 13. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát szerintem kicsit túldramatizálod ezt

Még Csóri "barát" lesz a hibás a te idióta viselkedésed miatt

2022. febr. 13. 23:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon beteges volt. Az teljesen termeszetes, ha foglalkoztat. De nem alszentseg ilyen dolgot nem megtenni. Ugyanis az ex is egy letezo erzo szemely. Sot a parod is. Ez valami olyan mervu szarkeveres es masok erzeseinek teljes figyelmen kivul hagyasa, tapintatlansag, amit hat evesen mar erezni kell, hogy nem kellene.
2022. febr. 21. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem látok bele ennek az ismerősödnek a fejébe, de esetleg megkérdezhetnéd.

Gondolom, neked kellemetlen volt, mert szégyelled magad emiatt, ezt megmondhatod neki.

Szerintem nem hülyeség utána kérdezni annak aki tetszik, hiszen az életed múlik azon (és a közös leszármazóid élete), hogy milyen jellemű embert választasz.

Én nagyon hálás lettem volna a felmenőimnek, ha meghallgatják mások véleményét nagyapámról, apámról és nem őt választják, és nem szívnak (és én) velük egész életükben.

Az is teljesen alap, hogy ha valaki tetszik, akkor minél többet akarsz róla tudni.

2022. febr. 22. 00:52
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm #15-ös!

Jó, hogy valaki végre egyetért velem!

2022. febr. 22. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!