Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálta ezt? Mi oka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt? Mi oka lehetett rá?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősömnek, akivel jóba voltam elmondtam, hogy anno voltam olyan hülye, hogy a párom exeire ráirtam, hogy érdeklődjek az akkori kapcsolatukról, hogy miért lett vége, stb...

Ezt a hülyeséget még az eset után rögtön elmondtam a páromnak, mert rájöttem, hogy hülyeséget csináltam, és meg is beszéltünk mindent.

Ugyan nem volt ez titok, de sosem gondoltam volna, hogy ez az ismerősöm majd négyszemközt megkérdezi a páromtól, hogy mit szólt hozzá, hogy ráirtam az exeire...

Direkt megvárta míg nem vagyok a közelben, és azután feltette a kérdést...

2022. febr. 13. 22:03
1 2
 1/16 NTBS ***** válasza:
100%
Valószínűleg úgy gondolta, hogy nem árt, ha párod tudja ezt a dolgot. Esetleg merő rossz indulatból, hogy szétugrasszon benneteket.
2022. febr. 13. 22:04
 2/16 A kérdező kommentje:

#1-es!

De párom már rég tudta, és ezt az ismerősöm is tudta...

2022. febr. 13. 22:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csak kíváncsi volt az ő véleményére az ő szemszögéből.

Mert van akinek ez például már olyan dolog ami nem férne bele egy kapcsolatba ő mégis veled van stbstb

Én nem akarnék ki ezen

Szerintem ebben semmi extra nincs hogy megkérdezte

De ha nekem csinálna ilyet egy pasim hogy ráírogat az exeimre, azonnal szakítanék

2022. febr. 13. 22:17
 4/16 A kérdező kommentje:

Akkor miért nem előttem kérdezett rá?!

Szerintem ez egy elég kényes téma, és nem kellett volna tovább firtatni, főleg, hogy semmi köze hozzá...

2022. febr. 13. 22:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert nagyon ciki amit csináltál. Tudni akarta, hogy ő mit mond erre. Én is kíváncsi lettem volna a helyében!

Mivel ezt te mindenkivel megosztottad, ezért ő sem kezeli titokként, ez egy egyszerű, és nagyon is érthető kérdés.

2022. febr. 13. 22:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
4-es Ha kényes téma, semmi köze hozzá, akkor minek mondtad el? Azért nem előtted kérdezte, mert akkor nem biztos, hogy ugyanazt a választ kapja.
2022. febr. 13. 22:29
 7/16 A kérdező kommentje:

#5 - ös!

Egyáltalán nem osztottam meg mindenkivel!

2022. febr. 13. 23:02
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 6ossal

Valószínűleg előtted nem úgy és nem azt válaszolta volna amit valójában érzett vagy gondolt.

2022. febr. 13. 23:05
 9/16 A kérdező kommentje:

#6 - os!

Mert megbiztam benne!

Az, hogy elmondtam neki, az nem jogosította fel rá, hogy a hátam mögött feszegesse a témát!

Ezt akkor megbeszéltem a párommal, és pont!

Most már tudom, hogy a jövőben jobban járok, ha senkinek semmit nem mondok el!

2022. febr. 13. 23:08
 10/16 anonim ***** válasza:
7-es Bocsánat, gondoltam ha ismerősökkel megosztod, akkor a barátaid is tudják, kvázi beszédtéma.
2022. febr. 13. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!