Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi kritikát mondd a nőkről az incel?

Pl, itt van ez a kérdés.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Eleve általánosítással indít, de utána még a válaszokat is érdemes megnézni.
“Unalmas,nem izgi, nem trendi.A nők nem szeretik a korrekt férfiakat. Nézd meg hogy a legtöbb gané után,epekednek a nők. Azután meg sajnáltatják magukat ha megverik,vagy átcseszik őket.Legközelebb ha választ,ugyanolyan söpredékért fog dobogni a szíve.”
Nettó általánosítás, és még csak nem is jogos. Teljesen vak az ellenpéldára, és csak azért, mert vagy ő, vagy a szomszédjának a fodrászának az unokatestvére hallott ilyenről, akkor máris igaz lesz minden nőre.
Vagy itt egy másik válasz ugyan ehhez a kérdéshez:
“Hogyne választanák őket! Mikor már kiélték magukat és/vagy már megszülték és egyedül nevelik az alfa génkészletét hordozó pulyát😃.
Mikor már tré van, pontosan egy ilyen megbízható, szorgalmas fiú kell! Még az arcberendezésük is megváltozik ilyen esetben, szolídabban öltözködnek stb.”
Na ezek az incelek. Szégyen.

38. Hol állítottam én olyat hogy régen kőnyű lenne? Vagy akár csak azt hogy rossz ha vannak a nőknek igényei?
Azt meg továbbra se értem hogy miért kell mindenkit a legfanatikusabb incelekkel összemosni aki sztereotípiákat mer mondani a nőkről? Az 1%alatti incel közösség marhára nem egyenlő a létező hímsoviniszta férfi tömeggel.

40. Lol má!
10en 20on éve házas több gyerekes férfiak ugyanúgy mondogatják hogy a nők(aszony) anyagiasak. Ez nagyon nem olyan mondás amit csak három darab incel mondogat. Megkockáztatom a férfiak többsége így gondolja.
(Értelmezd úgy 10ből 6. Csak a gyengébbek kedvéért.)

"Nem úgy kell érteni hogy azt mondjátok nincsenek elvárásaitok."
Konkrétan ezt írtad:
Ez a mismásolás minek kell? Olyan nehéz beismerni hogy vannak elvárásaitok?
Mi fog történi ha beismeritek hogy vannak elvárásaitok? Világvége lessz?"
Szerinted én nem tudok szöveget értelmezni, vagy te írtál mást, mint amire valóban gondoltál?

43. Hol?
“ Nevetséges ha azt hiszed hogy 500 éve a röghöz kötött parasztoknak ugyan olyan igényei voltak, mint egy mai nőnek.”
Ennyit írtam ebben hol szerepel az hogy régen jobb volt? Egyáltalán bármi reláció nincs benne nem hogy pozitívban feltüntetés.

48. NEM!
Én azt állítom hogy különböző korokban különböző igények vannak.
Akár anyagi akár bármi más szempontból.
A többit te költöd hozzá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!