Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi kritikát mondd a nőkről az incel?

18. Tudod az a baj hogy annyit se értetek meg hogy:
-Ha valami igaz 10nőböl 8ra az általánosságban igaz lessz.
Ehelyett mutogattok a maradék kettőre hogy hát:
-Nézd meg van ellenpélda ezért egyáltalán nincs igazad.
De hogy példát is mondjak: a legtöbb nő úgy választ párt hogy az 2-3 szempontból fölötte álljon. Mondjuk legyen magasabb meg kereset többet mint a nő.
És még mielőtt rákezdenéd, nem, nem akarom elvitatni a válogatáshoz való jogát.
Válogasson ami alapján szeretne, csak ne tagadjátok le hogy jobbat akar mint amit ő nyújtani tud.

22.
Hol itt a logikai összefüggés, hogy jön ez a téma ide? Vagy ez csak nettó trollkodás, esetleg kitöröltek pár választ?
Vagy csak eldörrentek a csatára hívó vezényszavak és onnantól ez a taktika?

"csak ne tagadjátok le hogy jobbat akar mint amit ő nyújtani tud"
Ha már a testmagasság volt a két példád közül az egyik, akkor szerinted ilyen alapon többet tudok nyújtani, ha nagyobbak a melleim, mint a férfinak, és még a hajam is kb. harmincszor olyan hosszú? Plusz ha még jól főzök, és szeretek is, akkor én többet tudok nyújtani, mint egy férfi?
Mert szerintem nem többet, csak mást.

A szememben ne lesz attól incel valaki, ha kritikát mond a nőkről.
De ha úgy gondolja, hogy bármilyen kritika általában véve megállja a helyét a nőkre, meg ki lehet jelenti, hogy nők ilyenek meg olyanok, akkor pont ugyanolyan butának és beszűkül gondolkozásúnak fogom tartani, mint azt a nőt, aki jön a "mert minden férfi ilyen meg olyan" szövegével.

24. Igen és nem.
Nyilván amelyik férfi nyújt valamit az kap is cserébe valamit.
Ettől még igaz marad hogy a nőknek vannak elvárásai. Tetszik nem tetszik anyagi is, és több mint amire ők képesek.
“ Mert szerintem nem többet, csak mást.”
Ez a mismásolás minek kell? Olyan nehéz beismerni hogy vannak elvárásaitok?
Mi fog történi ha beismeritek hogy vannak elvárásaitok? Világvége lessz?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!