Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek, készítettem szerintetek milyen? Kép.
Sziasztok, barátnőmnek készíttetem egy kisebb rajzot. A kedvenc színével, és próbáltam minél nőiesebb kinézetre /kislányosra meg csinálni.
Mellesleg nektek, mi a véleményetek a rajzolos/művészi férfiakról/nőkről. Mennyire jön be nektek egy kapcsolatba?
Hűű, szerintem nagyon szép lett!:))
Én imádnám, ha nekem ilyet rajzolnának.:)
Nagyon szép lett, gratulálok. :)
Párommal egymásnak szoktunk készíteni saját kezűleg meglepiket, úgyhogy ez nálunk alap dolog. :)
ez nagyon jó o.o
én legutóbb origamivirágokat csináltam és szintén sikere lett ^^
Klassz, biztos tetszeni fog neki, nekem bejön, én is szeretek rajzolni és kedvelem az olyan embereket akik szintén alkotnak, vagy legalább vevők erre a dologra.
Sajnos mostanában ebbe a rohanó világban keveseket érdekel az ilyesmi, sokan hülyének néznek, vagy elhúzódnak tőlem ,amikor meglátják hogy rajzolok. Ki ment a divatból vagy nem tudom.
Szerintem tetszeni fog neki.
Én nagyon díjaznám, ha egy ilyet kapnék pasitól.
Az egyik legvonzóbb tulajdonság, ha egy férfi művészi. :)
Ez nagyon aranyos!
Az én barátom is mindig rajzol nekem virágot, mert nem szeretem a vágottat, a cserepesről pedig nem tudok gondoskodni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!