Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek?
Mult hétvégén ott aludtam barátnőméknél mert összeültünk többen inni mindenki ott aludt náluk, nekünk már csak egy szoba maradt ahol hárman aludtunk ő a barátja meg én egy ágyba, de én a falnál barátnőm mellett.. Aztán a buli után ugy elaludtunk nekem fel se tűnt hogy ő kiment a konyhába inni meg pakolni, ilyenek mi ugye aludtunk.. És arra kelek fel hogy a barátja fogdos meg simogat.. Gyorsan felkeltem mert félálomba volt a gyerek észre se vette - gondolom hogy nem a barátnője vagyok.. De később felkelt ő is és full idegesen kérdezte tőlem hogy ugye... mit csinált.. meg ilyenek... én meg tettettem a hülyét, hogy nem tudom miről beszél, mert hogy azt hitte a barátnője vagyok és azért fogdosott ha fogdosott ? Én emg rávágtam hogy nem volt semmi se biztos szóltam volna ha bármi lett volna...
Nekem nagyon kínos volt így mert trikóban meg bugyiban aludtam azt erre kelek ....
De jobbnak éreztem ha tettetem inkább a hülyét, nehogy aztán félreértések legyenek! Szerintetek elmondjam azért a barátnőmnek hogy összekevert minket?... Vagy inkább hagyjam valószínű tényleg full kómásan meg berugva hitte rosszul....
Minek is alszotok 3an egy ágyba?
Am nem, felesleges elmondanod, még a végén te leszel a qrva, h hagytad XDDDDDD
26/F
ne mondd el. láthatóan zavarban volt, valsz tényleg a barátnőjét akarta fogdosni.
én csak két dolgot nem értek, aztán lehet, hogy csak én vagyok már kiöregedve dolgokból a 26 évemmel. 1. ha többen alszotok egy ágyban, pláne egy "idegen" sráccal, miért csak 1 szál trikó meg egy bugyika van rajtad? 2. a srác, ha azt is hitte, hogy a barátnőjét fogdossa, mit gondolt, hogy majd melletted hemperegnek egy jót, te meg majd úgy teszel, mintha aludnál? vagy beszállsz harmadiknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!