Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó formaja annak, hogy elmondjam a barátnőmnek azt, hogy biszex vagyok?
A "De" szó azért van ott, mert előtte mondtam neki pár dolgot.
"De a legeslegnagyobb gondom, az hogy a Kinsey-skála 1-es szintjet sikerult elernem es ezt NEM AKAROM!!!"
Aki nem tudná mi az a Kinsey-skála:
Igen, ennyire hülye nem vagyok. :D De, úgy értem, én érzelmileg, és szexuálisan is vonzódom mindkét nemhez egyenlően. Így értelemszerűen elmondtam, hogy ne lepődjön majd meg. De az egyes nem csak vágyat érez?
Ha így van, annyira nem is tartom fontosnak elmondani. Hiszen, az ember szexualitása főként rá és a párjára tartozik.
Én sem szeretem, hogy barna a szemem de így jártam :)
Amúgy nem feltétlen kell elmondanod neki, ha nem tervezed a saját nemeddel a kontaktust. Ha viszont igen, akkor fel kéne vezetni majd idővel, főleg elkezd elég komolyra fordulni a dolog. (mondjuk már együtt élésben gondolkodsz)
ha bisex vagy akkor miért gond hogy bisexvagy?
miért mondanád el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!