Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi kritikát mondd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi kritikát mondd a nőkről az incel?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre ezen az oldalon, hogy aki a nőkre rosszat mondd, azt azzal vádolják meg, hogy incel.
2022. febr. 7. 12:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
76%
A válaszomnak köze nincs ehhez. Leírtam, hogy nem feltétlenül es hogy az incelek könnyen felismerhetőek kulcsszavakból. Aki viszont közösséget vállal velük, az ha passzívan is, de támogatja a gyilkolást és az erőszakot is, ami a közösség alapvető ideológiája. Elliot Rodgert istennek tekintik. Ha te nem értesz ezzel egyet, nagyon egyszerű: nem vagy incel.
2022. febr. 7. 17:01
 32/87 anonim ***** válasza:
76%

"Ez a mismásolás minek kell? Olyan nehéz beismerni hogy vannak elvárásaitok?"

Megtennéd, hogy akár tőlem, akár más hozzászólótól idézel olyat, ahol bárki azt állította, hogy nincsenek elvárásai?

Köszönöm, ha megteszed.

2022. febr. 7. 17:07
 33/87 anonim ***** válasza:
0%

31. Tehát ha azt mondom hogy a mai nők anyagiasak akkor a tömeges nemi erőszakot támogatom?

1. Ez mégis hogy jön össze?

2. Te pont úgy általánosítasz mint mi, ergo te is nőket akarsz erőszakolni tömegesen. :D

2022. febr. 7. 17:09
 34/87 anonim ***** válasza:

32. Benne volt a válaszban de tessék mégegyszer:

“ Mert szerintem nem többet, csak mást.”

2022. febr. 7. 17:10
 35/87 anonim ***** válasza:
50%

Incelnek vallod magad, vagy sem? Ettől függ.

Az nevetséges gondolat, hogy a modern korban bármivel jobban, vagy kevésbé fordulnának elő anyagias nők, mint bármely másikban. Nagyon naívnak kell lenni, hogy azt hidd, a te korod kivétel az össszes többi alól. De a tudatlanságodból önmagában nem következik, hogy gyilkosokat és erőszaktevőket éljeneznél. Az az incel ideológia.

A provokációdra pedig nem reagálok.

2022. febr. 7. 17:31
 36/87 anonim ***** válasza:
100%

34

És abból, hogy bizonyos dolgokkal nem többet adok a férfinak, mint ő nekem, csak mást - ugyanúgy, ahogyan az én logikám szerint ő sem többet ad azzal, hogy magasabb nálam -, szerinted az következik, hogy nincsenek elvárásaim???

Nem tudom, hogy tudsz ebből ilyet kiolvasni, ami sehol nincs, még a sorok között sem. Semmi olyat nem írtam, hogy nincsenek elvárásaim.

Nem tartanám normálisnak, ha nem lennének elvárásaim a párommal szemben, ugyanúgy, ahogy magammal szemben is vannak.

De soha senki mástól nem láttam itt leírva olyat, hogy nincsenek elvárásai, vagyis gyakorlatilag tök mindegy neki, hogy kivel kezd párkapcsolatba.

Olyan értelemben van bennem elvárások nélküliség, ahogyan az ebben a videóban kb. a 3. perctől elhangzik:

https://www.youtube.com/watch?v=T_2OQfQ2Als

2022. febr. 7. 17:32
 37/87 anonim ***** válasza:
0%

35.

“Az nevetséges gondolat, hogy a modern korban bármivel jobban, vagy kevésbé fordulnának elő anyagias nők, mint bármely másikban.“

Nevetséges ha azt hiszed hogy 500 éve a röghöz kötött parasztoknak ugyan olyan igényei voltak, mint egy mai nőnek.

“ A provokációdra pedig nem reagálok.”

???????????????????

A :D szmájli azt jelenti hogy viccet olvastál.

2022. febr. 7. 17:42
 38/87 anonim ***** válasza:
67%
Ez a válasz számos problémát felvet. Azt gondolod, hogy 500 éve annyira könnyű lenne az élet? Neked az sem lenne gond, ha egy nőt a szükség vinne rá, hogy aládfeküdjön, csak juss valahogy puncihoz? A magas igények szerinted rosszak? A jólelkű nőknek szeretetszolgálatként kéne viselkedni a lúzerekkel?
2022. febr. 7. 17:49
 39/87 anonim ***** válasza:
0%

36. Nem nem!

Nem úgy kell érteni hogy azt mondjátok nincsenek elvárásaitok.

Hanem úgy hogy a férfiak számára egyértelmű és tömeges igényeket letagadjátok.

Pl ha azt mondom a nők anyagiasak akkor rögtön jön a horda hogy nem is. Mer ők nem Bill Gatesre vagy a lölöre vágynak a felső kategóriás fizú bőven elég.

Nos tényleg helyesebb ha azt mondom bizonyos titeket nem szimpatikussá tevő igényeitek tagadjátok le. Nem az összeset, ezt én se gondolom.

2022. febr. 7. 17:51
 40/87 anonim ***** válasza:
80%
Betanított munkásoknak is van nőjük. Sőt, még munkanélkülieknek is van. Még a hajléktalanok is összejönnek egymással. Ez csak egy kifogás, hogy azert van valaki egyedül, mert nem keres elég pénzt. Ami nem jelenti, hogy nincsenek anyagias nők, de mindenre ráhúzni ezt mentségnek... Mintha pénzéges férfiak nem lennének, akik nőket húznak le.
2022. febr. 7. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!