Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A 18-21 éves lányok valóban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 18-21 éves lányok valóban a 30-35 körüli pasikra gerjednek?

Figyelt kérdés
én 19 éves lányként sokszor hallom ezt, főleg a 30 plusszos vendégektől akikkel diákmunkám során összefutok. legelőször azt hittem vicc, vagy csak az egójuk miatt mondják, de sorra hallom ezt csomó ilyen korosztályú pasitól. ez mennyire igaz?

2022. febr. 1. 21:00
A kérdező szavazást indított:
Férfiként én is ezt látom, egyetértek
Nőként én is ezt látom, egyetértek
Nem ezt látom, férfi vagyok
Nem ezt látom, nő vagyok
41 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Nekem messze túl idős egy ennyivel idősebb férfi. A 25 évet mondanám a maximumnak. Egy barátnőmről se tudok, aki az ennyivel idősebb férfiakat keresné, sőt.

20/L

2022. febr. 1. 21:01
 2/11 anonim ***** válasza:
7%
Még idősebbekre is, hála az égnek.
2022. febr. 1. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

Csak szeretnék :D

Nálam is 25 a max.

2022. febr. 1. 21:05
 4/11 A kérdező kommentje:
#1 igazából én nem is vonzódom a férfiakhoz ezért ehhez nem tudok kommentálni, csak olyan furcsa nekem mindig ezt hallani :D van aki egyértelműen csak felvágni akar de sokan tényleg úgy mondják, mintha el is hinnék
2022. febr. 1. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

Pont fordítva. A harmincas pasik kapnak spontán erekciót ha elmegy előttük egy húszéves.

Tisztelet a kivételnek.

2022. febr. 1. 21:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, jó vicc. Mindig is korombeli pasijaim voltak. Most 30 vagyok, sok volt évfolyamtársam egymással házasodott, vagy egyetemen szaktársak. Nem igazán láttam/látok ilyen extrém korkülönbségeket. Persze, van, nem azt mondom, hogy nincs, csak nagyon ritka.

Ismerősi körömben pontosan 2 ilyenről tudok: egy 20 éves lány egy 48 éves pasassal, de a pasas zenész, a csaj meg rohadt szegény családból jött, szóval szerintem lelkileg rottyon van. A másik meg két barátunk, a nő 46, a férfi 33 éves. Ők jól megvannak évek óta.

2022. febr. 1. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Most már lassan 30 vagyok és ugyanúgy nem érdeklek senkit, mint 10 évvel ezelőtt :D
2022. febr. 1. 22:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Ismeretségi körömben több ilyen pár is van, a férfiak 40-45 között, többen már elváltak, és második próbálkozásra egy 10-15 évvel fiatalabb partnert választottak, hiszen ha családban gondolkoznak akkor számít a kor. Az hogy 20 éves lányokra buknának azzal nem értek egyet, de 25-30 között már több nő is van a barátok között.
2022. febr. 1. 22:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Talán a legröhejesebb pasifantázia,pláne amikor még bizonygatják is, hogy márpedig az összes félkopasz haverjuk tini lányokat huzogat😅

Anno nem győztünk vihogni az ilyeneken barátnőimmel.

2022. febr. 2. 00:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Van egy része a lányoknak, akik igen, nem is csak 1-2 kivétel, de azért a többség a korosztályát keresi.
2022. febr. 2. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!