Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóban igaz lenne, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz lenne, amit Agatha Christie állít?

Figyelt kérdés

"Kiért hazudik egy nő? Néha önmagáért, rendszerint a férfiért, akit szeret, de a gyerekéért mindig."

"- Az ember sose tudhatja a lányoknál! A csillagokat is lehazudnák az égről egy férfi kedvéért.

- Az csak a jó szívükre vall."

Források:

[link]

[link]

2021. okt. 4. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Igen, akit szeretek azért sok mindenre képes vagyok.
2021. okt. 4. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Nem.
2021. okt. 4. 12:50
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Ja, nyilván. Miért, a férfiakra talán nem igaz? Mert az elég szomorú.
2021. okt. 4. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt úgy fogalmaznám át, hogy ha az ember nagyon akar valakit vagy valakit, akkor azert sokmindenre képes. Mindegy hogy férfiért, gyerekért, önmagáért.

Ha van ez a hajtóerő, mindegy hogy hülyeség (külső szemmel nézve), vagy nem, akkor nehéz visszatartani.

Velem is volt ilyen. Valamit nagyon akartam. Egyesek már szinte őrültnek hittek, pedig nem vagyok az, egyszerűen csak tudtam hogy meg kell valamit tennem vagy így vagy úgy. És nem úgy ahogy elképzeltem de sikerült

Sajnos azóta már nem vagyok ilyen bátor, pedig kéne.

2021. okt. 4. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Valakit vagy valamit*
2021. okt. 4. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akit szeretek, azért sokmindent képes vagyok megtenni. Igen, akár hazudni is a férfiért.
2021. okt. 4. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez mindenkire igaz.
2021. okt. 4. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik igaz mindkét nemre. Illetve csak részben. AZ ember vagy magáért hazudik vagy egy másikért. Ezzel le is van fedve minden terület :) A gyerekért meg közel sem hazudik mindenki minden helyzetben.

Nyilván semmilyen általánosítás sem mindig igaz.

2021. okt. 4. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!