Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért gondolja azt, hogy kizárólag akkor akarok igazán egy férfit, ha első alkalommal már lefeküdnék vele? Valóban sok férfi gondolja ezt?
Mert a legtöbb nő, ha igazán és teljesen rákattan egy férfira, akkor egyből kívánja és egyből meg is akar adni neki mindent. Ilyen téren is.
Tudod, férfiként ez olyan, hogy rengeteg nő rabolja a férfiak idejét egónövelésre és hasonlókra, hogy aztán beközölje, hogy bocs, amúgy mellette még mással is randizgatott, szóval csá. Ha egyből van szex, akkor esélyes, hogy nem erről van szó. És sok nőnél ez egy használható mérce.
Nem kell sok férfival első randizni.
Puszi, pà!
Én olyan vagyok mint te kedves kérdező, nálam sem megy ez rögtön, mert szükségem van mélyebb érzelmekre és hogy megismerjem a partnerem.
28/F
Nem minden esetben, mert nálam például úgy működik hogy ha annyira gyorsan közel kerülnénk egymáshoz hogy egyik pillanatról a másikra egymásnak esnénk , én akkor sem veszteném el az érdeklődésem, sőt még többet akarnék belőled megismerni.
Mivel bennem nem működik a vadászösztön, így nem az a célom hogy megszerezzelek, hanem hogy megismerjelek és megszeresselek ;)
Exemmel egyből volt szex, 4évig jobban szerettem, mint magamat.
Ha te így làtod,ok, de ne kezeld ksh adatként.
Ez csak üres duma azzal a céllal, hogy belássad a hibádat és lefeküdj vele egyből...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!