Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok férfi miért gondolja azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért gondolja azt, hogy kizárólag akkor akarok igazán egy férfit, ha első alkalommal már lefeküdnék vele? Valóban sok férfi gondolja ezt?

Figyelt kérdés
Már többször hallottam ezt férfiak szájából, hogy mennyire nem értenek engem, mivel már többször kifejtettem, hogy nálam nem ez a mérce. Oké, hogy kívánom a randi partnerem, de én nem szeretem ezt elsietni.

2021. dec. 22. 21:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16%
#10: Van, akinél igen, másnál nem. De, te legalább már beszóltál egy embertömegnek, jár a zöld! :D
2021. dec. 22. 21:51
 12/21 anonim ***** válasza:
79%

Minél könnyebb és gyorsabban jön valami , sok ember számára annàl èrtèktelenebb.

+ Sokan vannak akik érzelmileg lassabban kötődnek mint szexuálisan, ergo megkapják a szexet, utána nem érdekli a másik , mert nincs mögötte érzelem.

A másik tábor azt vallja , hogy azért érdemes lefeküdni hamar , mert kipörög, hogy mennyire illetek össze az àgyban - ezt azért tartom meredeknek, mert így szexcentrikus lehet a kapcsolat, és talán a kötődés tovább tarthat össze mint a libidó.

2021. dec. 22. 22:01
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

Pont hogy kell a vágyódás majd a petting mielőtt még ágyba kerülünk.

F

2021. dec. 22. 22:20
 14/21 anonim ***** válasza:
82%

A kapcsolat legeleje a férfiak többségének játszmázás.

Az egyik oldal azt hiszi hogy akkor játszol jól, ha "nem adod könnyen magad" a másik oldal pedig azt tartja jó játszmának, ha minél hamarabb lefeküdtök.

Az valahogy sosem kerül bele a számításba, hogy a partnerüknek mi esne jól,hanem csak az a lényeg, hogy azt a játékot játsszd amit ők is. Ha a vágyaid eltérnek ettől, akkor azt fogják veled éreztetni hogy milyen bután állsz a kapcsolathoz, és hogy valamit rosszul csinálsz.

2021. dec. 22. 22:23
 15/21 anonim ***** válasza:

Nálam az már mínusz pont lenne, ha egy frissen megismert nő már az 1. alkalommal szexelni akar (mondjuk nem is találkoztam még ilyennel).

Rögtön r.binek tartanám és az járna a fejemben, hogy előttem vajon hány száz hapsival feküdt össze és mit lehet összeszedni tőle...

33F

2021. dec. 23. 00:31
 16/21 anonim ***** válasza:
68%

Első randin szexelni... meredek.

Mikor buszon utazok a tesómmal vagy baráttal, és egymás mellett ülünk, észre sem veszem, ha összeér a lábunk, vagy túl közel ülünk egymáshoz. Ha idegen mellett ülök, annyira természetellenes pózban szorítom össze a lábaimat, hogy véletlenül se érjünk össze, hogy teljesen elzsibbad.

Na nekem idegennel szexelni ilyen befeszülés lenne.

2021. dec. 23. 01:30
 17/21 anonim ***** válasza:
14%

Tapasztalat.

Ha egy nő nem szexel velem az első alkalomnál az a 4.-nél sem.

Én ezt nem hányom szemükre semmilyen formában, de mivel nem mai kakas vagyok ki szoktam hagyni a 3. lehetőséget. 2x elviszem sétálni, gournamen étterembe. Jöhet a következő.

2021. dec. 23. 02:00
 18/21 anonim ***** válasza:
45%
Én nő vagyok, de ha egyből van szex, bár ez csak egyszer fordult elő, már nem is érdekes annyira a pali.
2021. dec. 23. 06:37
 19/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem megyek bele ilyesmibe. Akkor van szex, ha vannak érzelmek is. Amíg azok nincsenek, nem bújok ágyba. Akinek ez nem felel meg, mehet tovább. A társkeresés nem futóverseny.
2021. dec. 23. 06:40
 20/21 anonim ***** válasza:
22%
#14: A kapcsolat eleje mindenkinek jatszmazas. A ferfiaknak es a noknek is.
2021. dec. 23. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!