Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi megállapodásra adja a fejét,valóban válaszút elé érkezik?
Sok szempontból igaz lehet ez az állítás.Én most egy kimondott szempontot emelek ki belőle.
Mi férfiak sok mindent szeretünk,köztük van a hasunk,és az evés is. Szerintem ezzel nem írtam valótlant. :)
Szóval milyen nőt érdemes választani...? Aki házitündér,finomabbnál finomabb és csodálatos ételeket süt,főz és kiszolgál bennünket.Aminek az a hátulütője hogy idővel komoly súlyfelesleg gondjaink lesznek,még akkor is ha odafigyelünk és teszünk is az alkatért.Idővel képtelenek leszünk kordában tartani a kalória bevitelt,és elhízunk :)
A másik lehetőség hogy egy olyan nőt választunk aki csak kicsit tud,vagy nem is tud sütni főzni...vagy egyszerűen utál,esetleg lusta.Aminek megvan az előnye,hogy könnyebb odafigyelni az étkezésre,és az alkatra,meg ezáltal az egészségre is.De mellette meg kicsit olyan hiányérzetünk lenne hogy milyen jó lenne a házitündéres verzió,hogy folyamatosan minden jóban lehessen részünk :)
Én jelenleg egyedül élek férfiként és boldogulok önállóan a konyhában is simán feltalálom magam,és nem halok éhen..de azért nem tartozik a kedvenceim közé a főzés.Így inkább csak egyszerű ételeket készítek.Úgyhogy sokszor érzem azt hogy nem utasítanék vissza egy házitündért :) De mellette meg sportolok,edzek,odafigyelek az alakomra is.Úgyhogy ez is fontos számomra.
Ki hogy vélekedik erről a témáról?
Ha jól értem te most két nő közül választhatsz?
Az egyik tud főzni, a másik nem?
Biztos nem véletlenül tetted fel ez a kérdést?
Te magad is leírtad, hogy: "kicsit olyan hiányérzetünk lenne hogy milyen jó lenne a házitündéres verzió"!
Ha neked hiányérzeted van, hogy egy nő nem tud főzni, akkor válaszd azt amelyik tud, és ehetsz kedvedre, majd sporttal leadod!
Sok boldogságot kívánok! :)
Neked nem is számít a nő személyisége?
Talán az evésen kívül azt is mérlegelned kellene, hogy milyen ember is valójában az, akit a párodnak választasz!
Hiába tud valaki csúcs szuper kajákat főzni, ha nem tudod elviselni a személyiségét még fél napig sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!