Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapig négyen voltunk benne a kapcsolatban, de most válaszút elé állítottam és a másik két lányt offolta. Van okom kételkedni benne? Meg tud változni?
Kiderült, hogy emellett tinderezik és face társkeresőzik is, és mikor mondtam, hogy akkor legyen vége, megijedt, törölte magát és azt mondta, hogy engem szeret. A másik két lányt letiltotta.
Bár az egyikkel beszéltem és kiderült, hogy a párom nem teljesen úgy adta elő a dolgokat, ahogy valóban voltak, de ezzel a lánnyal sem tartja már a kapcsolatot.
A "miért nem találok normális pasit" kérdésre adható válasz ezen kérdésben található.
Noice
30f
Nem hinném hogy a véleményünk alapján szeretnél dönteni , ha így kibirtàl 2 hónapot
Majd írd meg hogy nem vàltozott
Tudom késő van és már az agyam nem fog teljesen tökéletesen, de most mi is a kérdés?
Mi az, hogy 2 hónapig négyen voltunk bent a kapcsolatban, de most 2 lány offolta?
1 fiú és 3 lány? Olyan körmérkőzést játszottatok vagy most mi van itt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!