Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 hónapig négyen voltunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapig négyen voltunk benne a kapcsolatban, de most válaszút elé állítottam és a másik két lányt offolta. Van okom kételkedni benne? Meg tud változni?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy emellett tinderezik és face társkeresőzik is, és mikor mondtam, hogy akkor legyen vége, megijedt, törölte magát és azt mondta, hogy engem szeret. A másik két lányt letiltotta.

Bár az egyikkel beszéltem és kiderült, hogy a párom nem teljesen úgy adta elő a dolgokat, ahogy valóban voltak, de ezzel a lánnyal sem tartja már a kapcsolatot.

2021. okt. 17. 18:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

🙄 Ez az exem is lehetne... Én kiszálltam egy ilyen buliból mert az idegrendszerem fontosabb.

Hidd el sírni, mártírkodni, kiskutyaszemeket adni meg előadni magát bárki tud.

Attól még mást is nyugodt szívvel megd.g ha ahhoz van kedve.

2021. okt. 20. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg tud, de nem fog változni. 2 nőt hónapokig el tudott rejteni előled, legközelebb ügyesebben csinálja és nem derül ki. Van okod kételkedni!
2021. nov. 3. 06:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
nagyon szerethet teged, ha masokat kurogat melletted. ugye nem hitted el? lehet, hogy adott csajt tenyleg torolte, de nehogy azt hidd, nem fig masikat keresni (vagy lehet mar van is neki).
2021. nov. 3. 18:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem is értem a kérdést...

Azokat még megértem, hogy dilemáznak, amikor évek alatt ellaposodik egy kapcsolat és az ittas férfira valamilyen rendezvényen rámászik egy csaj és nem tud ellenállni a kísértésnek.

De az, hogy valaki kapcsolat mellett aktívan keres (társkersőzik banyek!!!) és nem is egy nőt, hanem többet, ott már bőven x@rba sem néz téged és SOHA nem is fog.

A két fenti eset kb. annyiban különbözik, mint amikor valakibe belekötnek és elveszíti a fejét, behúz egyet. Míg a másik esetben valaki előre tervet készít, megveszi a stukkert, kifigyeli az áldozatot és fejbe lövi. A te leendő exed, az utóbbi fajta: letöltötte az appot, keresett képeket, elkezdett üzengetni, randizgatni, mindezt hónapokon keresztül. Ez nem egy botlás, hanem konkrétan le akar cserélni. Miért téged választott? Mert egyelőre nem talált jobbat, ennyi, nincs itt semmi szerelem és hasonlók.

Abban biztos lehetsz, hogy ahogy adódik egy lehetőség, élni fog vele. De ha nem, akkor keres ő magának, ahogy eddig is tette.

2021. nov. 22. 19:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!