Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt múlt el nálatok egy olyan szerelem, amiről úgy gondoltátok, sosem múlik majd el és közben fájt, mert valamilyen okból kifolyólag nem teljesedethetett be, pedig viszonzott volt?
Figyelt kérdés
30 év felettieket szeretnék kérdezni.2022. jan. 28. 13:32
11/26 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es, és ezidő alatt találkoztatok, vagy két éve nem láttad?
2022. jan. 28. 20:37
12/26 anonim válasza:
Pontosan ilyen helyzetben vagyok. 10 éve tart. Abban kb.1 év volt a max.,amíg nem láttam. Nem múlt el. Most elment örökre. Soha többé nem látom. Szerintem nem fog elmúlni, vagyis annak jelét se látom.
14/26 anonim válasza:
Majdnem egy évnek kellett eltelnie...30/F
15/26 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es! Nagyon sajnálom, nagyon nehéz lehet neked.
2022. jan. 30. 09:04
16/26 anonim válasza:
Most tényleg az. Mióta elveszett a remény zombi vagyok. Semmi nem érdekel.
17/26 A kérdező kommentje:
Igen, a remény az egyetlen, ami az emberben megtartja az erőt. :(
2022. jan. 30. 09:59
18/26 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy 3 év után sikerült. Felfigyeltem másra, közel egy éven át. Valószínű az a gond, hogy ez se teljesedett be. De több minden miatt nem is adtam neki esélyt. Amikor megértettem, hogy nem lesz ebből soha semmi, visszajött a fejembe az előző. Most már kezdek bekattanni, azt hittem, túl vagyok rajta, de nem segít semmi. 4 éve. Viszonzott volt.
19/26 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, eléggé meglepődtem a válaszaitokon.. valamiért azt gondoltam, hogy mások biztos hónapok alatt kihevernek egy ilyet és ha nem lehet folytatni valamiért a kapcsolatot, az emberből idővel kikopik az érzés. De Ti itt évekről beszéltek :(((
2022. jan. 31. 13:49
20/26 anonim válasza:
Eleve el se kéne múlnia, ha viszonzott. Együtt kéne lenniük.🤷🏼♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!