Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mik azok a jellemzők, amik a nők többségére igazak?
24-es!
Az egyiknek ez a véleménye, a másiknak meg az! Két különböző embernek nem lehet két különböző véleménye? Hogy jön ide a logika?
"Ha egy csúnya férfi próbálkozik be egy nőnél, zaklatónak tartják, ha egy jóképű, akkor lehet még el is mennek vele randizni."
És ezzel mégis mi a franc a problémád?
Én speciel akkor tartom max. zaklatónak, ha nem kopik le azonnal, amikor nemet mondok, de ebben az esetben bárkit, bárhogy is nézzen ki.
Olyannal meg még szép, hogy nem megyek randizni, akit csúnyának tartok.
Hát, sajnos általában inkább negatív dolgokat látok.
- Átgondolatlanok, érzelmek által vezéreltek. Nagyon kevés nő képes összeszedetten vitatkozni, erre ez az oldal az egyik legjobb példa.
- Felszínesek.
- Túl könnyű helyzetben vannak, ezért belekényelmesednek mindenben.
- Ha valami túl jó, úgy érzik, kell valami problémát generálniuk.
"Nagyon kevés nő képes összeszedetten vitatkozni, erre ez az oldal az egyik legjobb példa."
Én pont néhány férfival kapcsolatban tapasztalom ezt az oldalon. Csak olyan szinten az én szellemi szintem alatt vannak, hogy soha a büdös életben nem vennék észre, hogy alulmaradtak egy vitában, és csak a saját dogmáikban képesek gondolkodni.
Az élet engem igazol vissza folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!