Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tenne egy férfi az alábbi helyzetben ?
26eves férfi vagyok. Nagyjából 1éve hogy külön élünk az ex párommal akitől van egy 3éves lányom.
Sajnos el kellett fogadjak,hogy nem vagyunk együtt és nem avatkozom bele az életébe!
Viszont mióta külön élünk sokat kell látnom öt,egyre erősebb a vágyaik felé! Kívánom öt mint nőt,egyfolytában úgy nézek rá!
Persze ő vevő is lenne az alkalmankénti szex kapcsolatra.
Ezzel aza baj hogy szerelmes vagyok még mindig és nem bírok lefeküdni vele mert aztán én emésztem magam! :(
Ti hogyan kezelnétek egy olyan nőt aki mindenkinek keleti magát ?Persze mindezt érzelmek és kötődés nélkül egyaránt képes megtenni ??

Ő nem érez irántam semmit se!
Viszont én szerelmes vagyok még mindig bele és ezért nem bírok lefeküdni vele! Meg ott van az is hogy mással is le fekszik és ez miatt se menne az igazán jó szex vele!
Viszont,rendesen kívánom öt mint férfi a nőt.

Csak egy kérdés kérdező,ha már ennyire döntésképtelen vagy!
Biztos tiéd az a gyerek?😀

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!