Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy viszonyulnátok a férfihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viszonyulnátok a férfihez, aki nagyjából a mindent jelenti nektek mostanában, miután látott egy igencsak intim és kínos helyzetben?

Figyelt kérdés
A szilveszteri “bulin”, ahol ő is ott volt, sírva talált meg a folyosón peszgősüveggel a kezemben, az okát most ne firtassuk. Erősködtem hogy menjen el, de ő csak nem akart, folyton kérdezgette hogy mi a baj, tud-e segíteni, végig csak hajtogattam hogy nem és végül végre elment. Persze nagyon nagy szükségem lett volna rá de nem bírtam ki a gondolatot hogy így lásson, hogy minden esélyemet elrontsam nála. Negyedikén találkozunk és nagyon nagyon félek, fogalmam sincs mit kéne mondanom. Úgy érzem magam mint valami tanácstalan kamasz, pedig 24 éves vagyok az ég szerelmére. Istenem mekkora lúzer vagyok, férfiak, ilyenek után ugye sosem tudnátok már esélyesként gondolni a lányra? Teljesen elszúrtam...

2021. jan. 2. 00:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
Hivatkozz arra, hogy be voltál rúgva és nem emlékszel semmire. Tagadj mindent, vágj jó pofát, hogy mekkora buli volt, mert teljes filmszakadás. Ez minden pasinak bejön.
2021. jan. 2. 01:00
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Te nő vagy, ő férfi. Bármilyen hihetetlen is, de ha egy férfi nőt lát sírni, akkor nem változnak az érzelmei. Nálatok szokott csak változni.

És igen, olyan voltál, mint egy tini. A jó hír, hogy a férfiak ilyen téren sem kezelnek máshogy, mert sokkal többször hajlandóak dolgozni a kapcsolatokért és nem csak egy kész tökéletesbe akarnak beleülni.

2021. jan. 2. 01:14
 3/12 Angel3000 ***** válasza:
24%
Szia! Mondjad azt, hogy magad se tudod, talán a pezsgô elvette az eszedet, mert olyan ritkán szoktál inni.
2021. jan. 2. 01:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Emberfüggő. Ha kedvel téged, elismerheti, hogy jól szét voltál és durva, de kíváncsi is lehet, hogy mi történt. És segíteni akart rajtad, szóval ez jó pontot jelent.

Nem kell túl fogalmaznod semmit. Nehézségeken mentél át és megviselt, nem számítottál rá, de az alkohol kellemetlen időpontban és helyen hozta ki belőled ezeket melyeket nem tudtál kezelni. Felnőttesen leírva nem hangzik vészesnek. Aztán ha érdeklődik, mélyebben belemész.

Szerintem, mindenképp fogalmazd meg neki, hogy értékeled hogy próbált segíteni, csak nem akartál előtte még rosszabb szituációba keveredni, hogy a lelkieket is kibeszéld neki, meg akartad őt kímélni. Figyelj az ő érzéseire, emlékezz, ő segíteni akart neked, és elutasítottad. Ezt talán úgy veheti, te neked nem megfelelő az ő kedvessége.

"Teljesen elszúrtam..."

Szerintem ott szúrtad el, hogy nem fogadtad el a segítségét. Pedig megismerhetett volna jobban általa, érzelmileg közelebb kerülhettetek volna egymáshoz, ez egy jó esély volt arra, hogy kimutassa a törődését.

Nagyon pozitív viselkedést mutatott irántad azzal, hogy segíteni akart és erőltette. Te rossz dologgal vagy elfoglalva. Nem azzal kéne lenned, hogy most sírtál, de gáz vagy, hanem hogy Ő vele hogyan bántál, a közeledését hogy fogadtad. Ez miatt lököd el magadtól.

2021. jan. 2. 01:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"Bármilyen hihetetlen is, de ha egy férfi nőt lát sírni, akkor nem változnak az érzelmei."

Ez teljesen igaz. Sokszor a segíteni akarást hozza ki ez a férfiakból, nem a lenézést, mert szeretnek támogatni, erősnek lenni. A saját tapasztalataim szerint.

2021. jan. 2. 01:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
2 és 5: normális esetben a nőnek se változnak ettől az érzései, fordított helyzetben. Legalábbis nekem nőként tuti nem változnának. Ha szeretek egy férfit, csak még jobban kötődök hozzá azáltal, hogy képes felém megmutatni a gyenge oldalát is.
2021. jan. 2. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A hibát ott követted el, hogy elküldted amikor láthatóan szükséged lett volna rá.

Magyarázd el neki, hogy miért tetted, férfi fejjel nehéz felfogni ezeket a játszmázásokat, nekünk legtöbbször csak az elutasítás jön le belőle, nem az, hogy annyira fontos volt ő neked, hogy nem akartad, hogy szétfolyt sminkkel lásson.

2021. jan. 2. 12:58
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak kerj bocsanatot, azert mert ezt latnia kellett, de attol ami tortent szerintem csak meg vonzobbnak lat:))!
2021. jan. 2. 22:06
 9/12 A kérdező kommentje:
vonzó a sírás?
2021. jan. 2. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, 5 os 6os nak igaza van :) es ez a szitu plusz kapcsolodasi pont is lehet. Nagyon intim dolog ha valakit ilyen kiszolgaltatott helyzetben latsz
2021. jan. 2. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!