Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok viszonyulnak így olyanhoz, akitől nem akarnak semmit?
Ez csak poénkodás, szoktak így hülyülni velem is, meg én is szoktam másokkal. Sok jó pasi van akit annak tartok, meg is mondom nekik, de nem akarok tőlük semmit.
Épp egy ilyen kollégával ilyesmit hülyéskedtünk. Ne vedd komolyan, de feldobja az ember napját az ilyenek.
Én sima ügyfélként soha nem mondanám egy férfinak, hogy jó pasi, nem puszilnám meg és főleg nem ölelném meg.
Ha ennyi jel nem elég neked arra, hogy levedd, hogy szívesen venné, ha kezdeményeznél nála, akkor nem tudom, még mi kéne még.
Én nőként ennél tovább biztos nem mennék. Ha ezekre nem lépne a férfi, akkor vagy azt gondolnám, hogy nem kölcsönös a vonzalom / szimpátia, vagy szimplán töketlen.
Szóval ha adom a jeleket, de a férfi nem lép, akkor egy idő után nyugtázom magamban, hogy ez ennyi volt, ideje továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!