Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok viszonyulnak így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok viszonyulnak így olyanhoz, akitől nem akarnak semmit?

Figyelt kérdés
Van egy ügyfelem, akivel mikor találkozunk, mindig jól elbeszélgetünk. Utolsó találkozásunkkor úgy fogadott, hogy "Ki ez a jó pasi a parkolóban?" Távozásnál pedig megölelt, puszit adott. Tudpm nem nagy dolog, de nem tudom hova tenni. Lehet emögött valami, vagy túlgondolom? Nem akarom elrontani a dolgot ezért kérdezem, mielőtt beégetem magam :D
2020. jan. 11. 07:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak poénkodás, szoktak így hülyülni velem is, meg én is szoktam másokkal. Sok jó pasi van akit annak tartok, meg is mondom nekik, de nem akarok tőlük semmit.

Épp egy ilyen kollégával ilyesmit hülyéskedtünk. Ne vedd komolyan, de feldobja az ember napját az ilyenek.

2020. jan. 11. 07:48
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Én sima ügyfélként soha nem mondanám egy férfinak, hogy jó pasi, nem puszilnám meg és főleg nem ölelném meg.

Ha ennyi jel nem elég neked arra, hogy levedd, hogy szívesen venné, ha kezdeményeznél nála, akkor nem tudom, még mi kéne még.

Én nőként ennél tovább biztos nem mennék. Ha ezekre nem lépne a férfi, akkor vagy azt gondolnám, hogy nem kölcsönös a vonzalom / szimpátia, vagy szimplán töketlen.

Szóval ha adom a jeleket, de a férfi nem lép, akkor egy idő után nyugtázom magamban, hogy ez ennyi volt, ideje továbblépni.

2020. jan. 11. 08:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Nyilván én is jelnek gondolom, beszéltünk is róla, hogy találkozzink de más okok miatt lemondta. Szóval így most elég érdekes a helyzet. Most jelenleg én jegelem a dolgot, nem akarom túltolni sem. Én már elhívtam, elfogadta aztán lemondta. Igazából nem randi lett volna, de most nem hiszem, hogy nekem kéne lépnem.
2020. jan. 11. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj bele sokat. Rengeteg nő növeli az egóját azzal hogy így tetszeleg a férfiaknak. Elég gátlástalan dolognak tartom, de mentségükre szóljon hogy általában maguk sem tudják mi játszódik le ilyenkor egy tapasztalatlanabb férfiban.
2020. jan. 11. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!