Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan viszonyulnátok egy lányhoz a munkahelyeteken, aki veletek szemben nyíltan vállalja, hogy kedvel?
lennék a helyedben :P én tudnék mit kezdeni a helyezettel nefélj.
Ennek úgyis az lesz a vége, h céges bulin jól megrakod egyszer....
azért incselkedik veled semmi másért.
Bárcsak egyszer, még egyszer lenne az én életemben is egy ilyen nő.
Amúgy ha le akarod rázni, és nem bunkón, akkor beszélj vele: figyelj kellene beszélnünk. mond el neki h te x okok miatt nem akarsz tőle semmit. lehettek barátok, de te nem akarsz semmi többet. ennyi....nem olyan bonyolult.
ha egyszer már megbeszéltétek, beszéljétek meg mégegyszer!
Igazából ez neki lehet problémás, ha az. Hogy kialakul benne egy erős kötődés és közben nálad meg nem. Esetleg beszélhetnél vele arról, hogy nem nehéz e ez neki, így hogy te is kedveled, de inkább testvérileg, emberként. Mert ha jól értem, amúgy te is kedveled és ha nem kellene félned ettől a férfi nő dologtól, akkor ez egy klassz emberi kapcsolat lehetne.
Szerintem amit az első ír ezt a munkahelyi szexet kerüld el vele. Mert utána tényleg nehéz lenne a dolog tovább egy térben. Eleve ha valamelyikőtöknek lesz valakije az úgy is változtat ezen a kis játszadozáson majd jó eséllyel.
Azt tudod mi nem tetszik benne?
Lányok egyébként ráunnak, ha nem foglalkozol velük, majd elmúlik nála is.
Nekem ebből az jön le, hogy szereted ezt a lányt, csak büszkeségből (mivel egyszer már közölted vele, hogy nem viszonzod az érzéseit ), vagy valamilyen eddig nem említett ok miatt nem ismered be. Az, hogy feltetted ezt a kérdést, és pont ebben a kategóriában is erre utal. Erre akkor fogsz rájönni, ha feladja. Akkor is szeretni fog, csak ha a csillagokat lehozod neki, akkor sem fog veled lenni. ha nem akarod elveszíteni, neked kell lépned.
Az írásodból következtetve kétlem, hogy belemenne egy vállalati bulis kósza szexbe.
Az mit jelent, hogy energiát, időt, pénzt nem sajnálva?
Nő vagyok egyébként, hasonló a leírt lányhoz
Kegyetlen vagy vele. Amit ad, "időt, energiát, pénzt nem sajnálva", elveszed, te pedig nem adsz semmit.
"nem tudom, hogy egy ilyen helyzetet hogyan 'szokás' kezelni"
Ennél tisztességesebben. Nem kihasználva az érzelmeit, hanem korrektül megmondani, hogy "Nem". Szemétségnek hangozhat és durvának, pedig fairebb, mint amit most csinálsz, elfogadod, amit szerelemből ad, és élvezed a figyelmet, de nem mondod meg határozottan, hogy kopjon le, mert neked ő nem kell társként.
Nyilván kellemes, hogy valaki őszintén és kitartóan, mégsem tolakodóan szeret - ez jön le a leírásból -, de ha becsületes akarsz lenni és te tényleg nem akarsz tőle semmit, akkor el kell vágnod ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!