Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha két randi között egy hét telik el, de a fiú megtehetné, hogy meglátogasson titeket a munkahelyeteken, örülnétek neki, vagy sem?
Figyelt kérdés
Pékségben eladó a lány, havonta 1-2szer jártam eddig oda. Néha váltottunk pár szót, aztán egyszer egy hosszabb beszélgetés után hívtam el. Első randin túl vagyunk, második leszervezve, de csak egy hét múlva.
Menjek addig oda, vagy inkább ne?
Fiúk is válaszolhatnak, csak írjatok kort és nemet.
Mi 23.
2017. márc. 2. 21:19
1/5 anonim válasza:
Persze!Én nagyon örülnék neki(23L) Ezzel azt sugallod hogy hiányzik és várod már a 2. randit :) Kedves gesztus.
2/5 anonim válasza:
Én nem örülnék. Ha kicsit mélyebb az ismeretség, akkor talán, de én személy szerint semmilyen körülmények között nem szeretném, hogy a párom/tesóm/szomszéd stb beugorjon a munkahelyemre.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ne menj be, hadd izguljatok kicsit a randira készülve. Persze ha muszáj kaját venni, akkor beugorhatsz. Ha összejöttök, később már nem probléma beköszönni, de én korainak tartanám. 30f
5/5 Beviz Elek válasza:
Bocs hogy kanként idetolom a képem és beleugatok, de erre nincs egyértelmű válasz.
Ami leginkább befolyásolja a dolgot, hogy a kisasszony mennyire van rádindulva. Ha nagyon, akkor szinte mindegy mit teszel, örülni fog. Ha kedves, szimpatikus vagy, de nem dolgoznak benne a hormonok, akkor viszont jobb ha nem zaklatod.
A szívás ha te vagy bezsongva és ő nem, mert akkor könnyen elijesztheted.
Biztos ami biztos, én nem erőltetném a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!