Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, randiznátok vágóhídon böllérként dolgozó férfival?
Figyelt kérdés
Sajnos errefelé nincs sok munka, azt kell megfogni, ami akad...
28/F
2017. márc. 1. 15:06
1/13 anonim válasza:
Ez a topik már bizonyította, hogy a hozzászólói többsége flaszterkoptatók és a fáról szedik a rántott húst, szóval ne itt ismerkedj :)
2/13 anonim válasza:
Miért is ne? Nem a munkája alapján választok/választottam párt magamnak.
4/13 anonim válasza:
Ha nem lenne párom nem lenne akadály ez a munka.
5/13 anonim válasza:
Nem. Máshol van munka,pláne diplomával.Mert az gondolom van,csak nem haszálod ki.
6/13 anonim válasza:
Persze. Ezt a munkat is kell vegezni es en sokkal tobbre tartom a ket kezi munkat vegzo ferfiakat mint az aktakukacokat.
20L
7/13 anonim válasza:
Én vegetáriánus vagyok, és taszítana a munkája....bocs. Az nem zavar, ha valaki eszik húst, de hogy öl is...az sok nekem.
8/13 anonim válasza:
Persze,kajára nem lenne gondunk! xD
9/13 anonim válasza:
Van párom, de ha nem lenne, nem zavarna, hogy böllérként dolgozol.
A vegánokat/vegetáriánusokat azért kerüld el :)
10/13 anonim válasza:
Merre melózol én is vágóhidas vagyok :O
Mondjuk én hobbiból vadászok és halászok amikor idény van. És másodállásban besegítek a bratyómnak a sintérkedésbe. Hát mit mondjak amikor ezt elmondom valami csajnak akkor eléggé ki szoktak akadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!