Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, randiznátok vágóhídon böllérként dolgozó férfival?
Figyelt kérdés
Sajnos errefelé nincs sok munka, azt kell megfogni, ami akad...
28/F
2017. márc. 1. 15:06
12/13 anonim válasza:
Én vegán vagyok, és igazából tök vicces lenne, ha egy vágóhidassal randiznék. Amolyan életiróniája. De amúgy ha téged nem zavar engem sem zavarna.
13/13 anonim válasza:
Ez még elmegy,de egyszer randizhattam volna egy boncmesterrel ! :( Na,őt kihagytam,mert nekem nem fér bele,hogy nappal hullákat fogdos,éjjel meg engem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!