Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mihez kezdjek ezzel a lannyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek ezzel a lannyal?

Figyelt kérdés

Randizunk mostanaban egy lannyal, de a multkori randink elbizonytalanitott. Mindketten egyetemistak vagyunk, de en szegeny csaladbol jovok, mindket szulom fizikai munkat vegez nem sok penzert, gyakorlatilag a semmibe szulettem.

Mikor ezt megtudta a lany, kozolte, hogy szerinte az ember azza valik, amibe szuletik.

Ezek utan meg beszelgettunk kicsit, azt mondja szimpatikus vagyok neki, de ezek utan merlegelnie kell egy kicsit. Penteken talalkozunk legkozelebb, nem tudom, mit gondoljak rola.

2017. febr. 27. 16:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Ez hulyeseg... ez a lány kissé beképzelt... mi az h azzá válik amibe születik? lehet h a szüleidnek nem volt lehetősége egyetemre járni, bármi lehet... ettől még te akármi lehetsz! ha emiatt nem akar veled többet talizni, akkor egy hadnemondjamkimi
2017. febr. 27. 16:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy értelmesebb lányt.
2017. febr. 27. 16:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
menekülj!
2017. febr. 27. 16:34
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem folytasd vele. De ha megint ilyen baromsággal jön, akkor küldd el.
2017. febr. 27. 16:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is keress valaki értelmesebbet, aki nem ennyire korlátolt és felszínes.

Szép is lenne, ha az döntené el az ember sorsát, ahová születik.. baromság. Ha tényleg így lenne, akkor egy utolsó alkoholista, agresszív tróger lennék :) Attól még, hogy valaki hátrányból indul, még simán felépíthet magának egy jobb életet, ha elég kitartó. Ha ezt a leányzó nem látja, akkor elég nagy a baj a fejében, én nem foglalkoznék vele ezek után.

2017. febr. 27. 16:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ebből semmi jó nem fog kisülni,ha már rögtön az elején degradálóan tekint rád.Ő az a típusú lány lehet,aki nem a szerelmet keresi..

"az ember azzá válik,amibe születik." Ezzel az 1 mondatával mindent elmondott magáról..

2017. febr. 27. 16:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A leányzó elmélete már megdőlt, hiszen te egyetemista vagy. Persze érdemes figyelembe venni, ki milyen családban nő fel, de a felnőtt gyerek nem azonos a szüleivel, adott esetben ég és föld. Én nem foglalkoznék tovább azzal a lánnyal, valószínűleg ő sem fog keresni téged.
2017. febr. 27. 16:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Azzá válik, amibe született?

A legtöbb milliomos és milliárdosnak nem azért lett annyi pénze mert a szüleitől örökölte, hanem mert megdolgozott érte. (abba ne menjünk bele, hogy milyen módon)

Szóval érted simán lehet belőled akár multimilliárdos is.

A lány egy kicsit hülyeséget beszél.

2017. febr. 27. 16:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Kozepes tanulo vagyok, o szinte kituno, a szulei is mindketten "doktorok", neki is ilyen ambicioi vannak. En nem akarok mesterre se menni, eleg az alap diploma. Ezt is kifogasolta, mert szerinte az kb. annyit er, mintha nem is jartam volna egyetemre es nem fog senki komolyan venni az eletben egy alap diplomaval.
2017. febr. 27. 16:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy sznob p. Ne foglalkozz vele!
2017. febr. 27. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!