Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek el beszélgetni egy lánnyal a buszpályaudvaron?
Azzal a lánnyal aki tetszik nekem
A nevét tudom
Nem olyanokra vagyok kíváncsi hogy "Szia melyik busszal mész?" meg ilyen hülyeségek
Legyen már fantáziád, ember! Ezer lehetőséged van.
Én a múltkor elindítottam egy zenét a telefonomon, odaadtam a csaj kezébe, és elkezdtem rá hülyén táncolni. Szakadt a röhögéstől.
Tegnap odamentem egy csajhoz, és megkérdeztem tőle, pofán tudna-e verni, mert álmos vagyok, és fel akarod ébredni. Nem csinálta meg, de meglepődött mint állat, ő folytatta a beszélgetést.
Nevettesd meg, lepd meg valamivel, ami kicsit különb, mint amivel a legtöbb srác nap mint nap megpróbálja felszedni. Legrosszabb esetben is: "Szia, látom unatkozol."
utolsó, ez kissé neccessé válhat, ha lesznek ott más roma emberek, akik aztán bőszen a testvírek mellé állnak a balhéban, aztán lehet hősködni :D
(egyébként nem semmi ötletet adtál :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!