Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdetnek férfi ként ebben a helyzetben?
Mi van akkor ha az ex barátnőmmel le feküdtem. És teszem fel kezdek többet érezni iránta azóta amióta le feküdtem vele. Viszont az exem nem érez semmit és ez nem fog tudni változni. Csak egyszerűen szeret velem szexelni.
Ezzel még van egy kis probléma. Ami az hogy nem találtam meg barátnőt amióta szakított velem. Ennek úgy 1éve és azóta meg kilátásban sincs lány. Szóval fekudjek le vele továbbra is? És persze benne van hogy csak én járok rosszul.
Esetleg hanyagolja öt végleg és akkor még sokáig nem leszek nővel.
Ti mit tennétek a helyemben???
Akarok persze! Hogne akarnék. De ezzel az a baj hogy félek túl közel engedem öt megint vagy nem is tudóm pontosan miért is de újra bele szeretek vagy szerelmes leszek ami nekem nem lenne egy jó dolog.
És ettől félek csupán.
Kapcsolatom egyenlőre kilátásban sincs. Persze érthető hogy addig viszont öt akarom. Szóval mi legyen?
Az érzelmeidet sajnos nem tudod irányítani, bár én azt veszem ki a történetből, hogy nem újból beleszeretnél, hanem még mindig szereted és görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy viszontszeressen, miközben neki csak a szexre kellesz.
Engedd el. Majd ha nem fog az a gondolat járni a fejedben, hogy vajon sérülni fogsz-e érzelmileg miatta, akkor leszel megfelelő leli állapotban, hogy bármi is történjen köztetek.
Köszönöm neked kedves 3-as. Valójában az a helyzet hogy pár napja megtörtént hogy le feküdtünk. Ő nem érez semmit, bennem viszont kezd alakulni az a furcsa hiány érzet ha nem ír vagy nem keres engem. Féltékenyeb vagyok rá mint mikor még nem történt köztünk semmi.
És igen sajnos igazad lehet. Szóval inkább nem fekszem le vele!
Akkor egyertelmű a dolog hogy megpróbálok számára ellenálni.
Viszont anyira nem szeretem én őt igazából hogy ennyire rosszul esen. Csak félek hogy valahol még is csak rossz lenne ha értitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!