Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi mit tenne ebben a helyzetben ?
Röviden annyi hogy az életem össze köt az ex barátnőmmel a kislányom miatt.
Ami annyit tesz hogy kezdünk mind a ketten szexuálisan közelebb kerülni egymáshoz!(ezt nem tudom máshogy megfogalmazni )
Viszont közölte velem hogy ő csak alkalmanként szexelni akar velem,semmi többet,mivel másba szerelmes másra vágyik de vele nem jött össze.
Részemről eléggé gáz hogy nem vagyok elég és csak pótlék vagyok. Sőt az a valaki nála például a 10-es skálán megüti a 10est! Miközben én jó ha vagyok 4-5ös a skálán. Talán még érzek is iránta valamit. Egy férfi mit tenne ebben helyzetben ?
Tudom kissé furcsa a helyzet,de nem tudom mit lépjek!
Dugd meg párszor s hagyd.
Vagy keress normális párt.
Mivel csak szexet akar. Ezért igen magqs nézd.
1 voltam
Mivel szerettem őt valamikor így kissé “lelkis” vagyok felé.
És ami azt illeti,épp ettől az úgymond ördögi körtől félek a legjobban!
A saját érdekedben nem tenném. A lelki eredetű problémák testi problémákhoz vezetnek. Inkább próbáld meg elengedni és új kapcsolatot kialakítani.
Igaz, hogy nő vagyok és te férfiaktól vártál választ, de hidd el nekem, hogy ez a te érdeked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!