Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi mit tenne ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mit tenne ebben a helyzetben ?

Figyelt kérdés

Röviden annyi hogy az életem össze köt az ex barátnőmmel a kislányom miatt.

Ami annyit tesz hogy kezdünk mind a ketten szexuálisan közelebb kerülni egymáshoz!(ezt nem tudom máshogy megfogalmazni )

Viszont közölte velem hogy ő csak alkalmanként szexelni akar velem,semmi többet,mivel másba szerelmes másra vágyik de vele nem jött össze.

Részemről eléggé gáz hogy nem vagyok elég és csak pótlék vagyok. Sőt az a valaki nála például a 10-es skálán megüti a 10est! Miközben én jó ha vagyok 4-5ös a skálán. Talán még érzek is iránta valamit. Egy férfi mit tenne ebben helyzetben ?

Tudom kissé furcsa a helyzet,de nem tudom mit lépjek!

2021. dec. 28. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Dugd meg párszor s hagyd.

Vagy keress normális párt.

2021. dec. 28. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Élvezd az ingyen dugcsit ameddig csak lehet.
2021. dec. 28. 18:51
 3/8 A kérdező kommentje:
És ha benne van akaratlanul is a gondolatimban szex közben hogy nem bírom teljesen kielégíteni és ettől kevesebbet nyújtók akkor is magam érdekeit nézzem és csak ami kifér adják bele mindent ???
2021. dec. 28. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Mivel csak szexet akar. Ezért igen magqs nézd.

1 voltam

2021. dec. 28. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyire vagy lelkis. Én összejöttem így valakivel, pótlékot kerestem. Az első alkalommal fel se állt neki. Ez ment még kb.6-szor. Csak azért nem gondoltam arra, hogy nem jövök be neki, mert egyre szerelmesebb volt. Később gondolkoztam rajta, hogy valószínű nem tett jót a potenciájának a tudat, hogy más férfire vágytam. Aztán jött az ördögi kör, a kudarc miatt. Jól el lehez cseszni ezzel valakinek a szexuális életét.
2021. dec. 28. 21:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Mivel szerettem őt valamikor így kissé “lelkis” vagyok felé.

És ami azt illeti,épp ettől az úgymond ördögi körtől félek a legjobban!

2021. dec. 29. 01:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A saját érdekedben nem tenném. A lelki eredetű problémák testi problémákhoz vezetnek. Inkább próbáld meg elengedni és új kapcsolatot kialakítani.

Igaz, hogy nő vagyok és te férfiaktól vártál választ, de hidd el nekem, hogy ez a te érdeked.

2021. dec. 29. 09:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor ne feküdj le vele, mivel kihatna az önértékelésedre, ami kihatna a teljesítményedre és az a baj ezzel, hogy egy későbbi kapcsolatban előjönne az ezzel kapcsolatban kialakult szorongás. Tönkrevághat egy későbbi szerelmet is, ha nem fog felállni. Első gondolata ilyenkor egy nőnek, hogy nem tartod vonzónak. Ebből nehéz kimászni. Inkább kezdj olyannal, aki vonzódni fig hozzád igazán. Ha ez évekbe telik, akkor évekrt kell várni rá.
2021. dec. 29. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!