Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi férfi lehet olyan helyzetben, hogy nem tetszik neki a barátnője, de mivel nem akadt neki jobb, ezért összejött vele?
Haver is utólag vallotta be, hogy a csaja csúnya. Volt osztályársem sem éppen úgy nyilatkozott a csajáról, hogy az esete lenne, stb.
Tehát erről nem beszélnek az emberek, főleg nők előtt. Ezért kérdeztem.
Itt a gykn is sok ilyet olvashatsz! Rossz a kapcsolat, nem is nagyon tetszik a nő/férfi, megy a játszmázás, de a lényeg, hogy elmondhassák magukról, mi kapcsolatban vagyunk! Már rég azon jár mindkét fél esze, hogy keresi a lehetséges következőt, de egy a fontos addig benne kell maradni a meleg sz*rban! Igen, senki nem beszél róla, de amint megtalálja a következőt, már dobbant is egy új kapcsolatba! Igen ez gáz, jobb szinglinek lenni!
Félreértés ne essék én is azt mondom, hogy ami nem jó, nem tetszik azt nem kell fenntartani!
Szerintem sokan. Viszont a személyiség sok mindent képes elfedni. Szóval lehet, hogy egy társadalom szerint "csúnya" lányért őszintén odáig van a pasija, mert szereti, és emiatt vonzónak látja. Nekem legalábbis volt olyan pasi, akivel úgy voltam, hogy külsőre nagyon nyeh, de megismertem jobban, és elkezdett tetszeni a kinézete is.
Szerintem ez a ló helyett szamár helyzet azoknál lehet, ahol a pasi belsőre sem annyira vonzódik a lányhoz, csak ebből a szempontból sem talált jobbat, és kell az ingyen punci meg egy kapcsolat.
Arról nem is beszélve, hogy akárhogy teperünk, a szépség mulandó, ha össze is szed valaki egy húszéves bombázót, az is fog szülni, öregedni, hízni, fogyni, ráncosodni, őszülni (és persze ez a pasikra is igaz). Ha valaki nem képes a másikban az embert látni, hanem mindig csak a külsejét nézi, akkor soha nem lesz hosszú kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!