Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi férfi lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi férfi lehet olyan helyzetben, hogy nem tetszik neki a barátnője, de mivel nem akadt neki jobb, ezért összejött vele?

Figyelt kérdés
Nem is tudom, hogy ez-e a gázabb, vagy szinglinek lenni.
2021. okt. 24. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, én nem ismerek ilyet..
2021. okt. 24. 09:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Mivel nem beszélnek erről az emberek. Én sem mondtam el.
2021. okt. 24. 09:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Haver is utólag vallotta be, hogy a csaja csúnya. Volt osztályársem sem éppen úgy nyilatkozott a csajáról, hogy az esete lenne, stb.

Tehát erről nem beszélnek az emberek, főleg nők előtt. Ezért kérdeztem.

2021. okt. 24. 09:47
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Rengeteg ilyen van. Nyilván nincs kimondva, bár sokan régi szerelmekről hadoválnak amikor már új kapcsolatban vannak, aztán velük házasodnak össze. De a szíve mélyén nagyon sokan nem azzal vannak együtt akivel szeretnének.
2021. okt. 24. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Volt benne részem... mivel nem álltak meg neki a 16-17 éves szöszi tinik ezért én is megfelelő voltam.. pedig se szöszi, se tini nem vagyok.. még azt is elmondta, hogy látszik rajtam az idő vasfoga... Közben meg egy hájpacni volt nulla egzisztenciával.. azóta nem bízom senkiben, annyira megégetett ez...
2021. okt. 24. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

Itt a gykn is sok ilyet olvashatsz! Rossz a kapcsolat, nem is nagyon tetszik a nő/férfi, megy a játszmázás, de a lényeg, hogy elmondhassák magukról, mi kapcsolatban vagyunk! Már rég azon jár mindkét fél esze, hogy keresi a lehetséges következőt, de egy a fontos addig benne kell maradni a meleg sz*rban! Igen, senki nem beszél róla, de amint megtalálja a következőt, már dobbant is egy új kapcsolatba! Igen ez gáz, jobb szinglinek lenni!

Félreértés ne essék én is azt mondom, hogy ami nem jó, nem tetszik azt nem kell fenntartani!

2021. okt. 24. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem sokan. Viszont a személyiség sok mindent képes elfedni. Szóval lehet, hogy egy társadalom szerint "csúnya" lányért őszintén odáig van a pasija, mert szereti, és emiatt vonzónak látja. Nekem legalábbis volt olyan pasi, akivel úgy voltam, hogy külsőre nagyon nyeh, de megismertem jobban, és elkezdett tetszeni a kinézete is.

Szerintem ez a ló helyett szamár helyzet azoknál lehet, ahol a pasi belsőre sem annyira vonzódik a lányhoz, csak ebből a szempontból sem talált jobbat, és kell az ingyen punci meg egy kapcsolat.

Arról nem is beszélve, hogy akárhogy teperünk, a szépség mulandó, ha össze is szed valaki egy húszéves bombázót, az is fog szülni, öregedni, hízni, fogyni, ráncosodni, őszülni (és persze ez a pasikra is igaz). Ha valaki nem képes a másikban az embert látni, hanem mindig csak a külsejét nézi, akkor soha nem lesz hosszú kapcsolata.

2021. okt. 24. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen van. Az élet nem tündérmese, hiába szeretsz bele valakibe, mint az állat, nem mindig van az viszonozva vagy nem olyan szinten. Ez van, aztán nyilván előbb-utóbb összeszedsz valakit, akivel úgy elvagyogattok, úgy nem is olyan rossz, de azt a mélyről jövő, zsigeri szerelmet nem ő iránta érzed. Ilyen az élet, ez nem egy romantikus hollywoodi film sajnos.
2021. okt. 24. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!