Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érett 18 éves srác hogy viselkedne ebben a helyzetben? (röviden nem léptem és összejött mással, lent)
még jó régre nyúlik vissza, több mint 6-7 hónapja úgy viselkedik a csaj, hogy látod hogy bejössz neki, néha, ritkán dumálsz, is vele, nem akarsz nyomulni, de inkább leszarod, de azért látod rajta hogy akarna vmit tőled..de te továbbra is leszarod, ez megy hónapokig
aztán nézed fészbukon hogy összejött mással, ki van írva hogy kapcsolatba, gratulálnak..minden..és rájössz hogy tökre elcseszted, aztán idővel elfogadod..próbálod nem észre venni, ha meglátod mer szar...de ő rádköszön néha.te visszaköszönsz, zavarba vagy már ettől is
és látod hogy kézenfogva menne az utcán, látod fészbukon a képeit..és rájössz hogy mennyire összeillenek, és te teljesen más vagy mint a srác akivel összejött, meg hogy ha meg is próbáltad vna úgyis elcseszed, ezért inkább meg sem próbáltad..
és egy suliba jársz vele..és idegesít mint a szar, egy darabig azt gondoltam hogy nemérdekel, de ha látom a mosolygós képét fészen, meg mikor smaciznak, na ezt inkább ne..most mi a szart csináljak, hogy kell ilyenkor hogy "leszarni"
1, Nincs érett 18 éves srác.
2, Hát igen, barátom, le.szartad hónapokig, mit vártál?
jah csak így nem lehet elfelejteni hogy minden nap szinte látod..
én is érettnek tartom magam sok területen, néhol meg olyan magamfajtának,éretlennek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!