Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gladiatus kérdése:
Lányok Nektek bejönne egy ilyen srác?
Figyelt kérdés
174 cm magas Barna hajú Zöld szemű , 56 kg Sportos2012. máj. 15. 17:00
1/13 anonim válasza:
Nem csak 175cm től számítom a pasikat!
3/13 anonim válasza:
Elég sovány vagy férfinek...szerintem egy férfi nézzen ki férfiként:)
21N
4/13 anonim válasza:
56 kg az mióta sportos? Az valami csökött kis gebe lehet valami nyomi még egy fejlett lány is nehezebb nála.
Ez a sportos külső:
Még valami ennyiből nem lehet megállapítani, hogy kinek jönne be talán tegyél ki róla egy képet.
24F
5/13 anonim válasza:
Ebből csak annyit tudok elképzelni,hogy vékonyabb,mint én.
6/13 anonim válasza:
Ja, én vagyok 166cm magasan 53kg, ahhoz képest te nem sokkal vagy több.
7/13 A kérdező kommentje:
nem 56 hanem 65 elírtam
2012. máj. 15. 17:49
8/13 anonim válasza:
Akkor se tudunk sokkal többet.Van olyan zöld szemű barna hajú 174 magas srác aki nagyon tetszene,meg olyan is,aki nagyon nem.
9/13 A kérdező kommentje:
Ja ahha értem
2012. máj. 15. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!