Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönne egy ilyen fiú? Vasalthajú, deszkáscipős, farmert hordó, kicsit bővebb (nem lóg) deszkásmárkájú pólókat viselő srác? :D
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 18:18
2/21 anonim válasza:
Pont nekem való.;) De azért fontos, hogy jól álljon azon a srácon az a cucc...
4/21 anonim válasza:
Nem.
Azért nem, mert csak a külsődről írtál.
L/14
5/21 anonim válasza:
a ruha amit leírtál az olyan amit a 13-18 éves fiúkorosztály 99%-a hord. Elmegy de nem mondom rá hogy rossz. Csak az a kár hogy mindenki ugyanúgy néz ki miatta. A hajadat ne vasald inkább vágasd le ha nem akarsz hullámos hajat.
6/21 anonim válasza:
már a vasalthajúnál elbukott a dolog.
7/21 anonim válasza:
Bebe:P,pont az ideállom,de az előttem lévőnek igaza van.De a 13-18éves csajok erre buktak általába:D
8/21 anonim válasza:
ha jól néz ki egy srác, mindegy milyen divatos vagy stílusú ruhákat hord.
de ha nem jön be, akármilyen divatos is lehet, akkor se járnék vele.
szerintem nem az öltözködéstől függ.
9/21 anonim válasza:
se semmi stílus, semmi egyediség, átlagos. számomra nem jelentenél semmi többet, mint egy átlagos srác, rádnéznék, és tovább állnék, nem mozgatnád meg a fantáziámat. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!