Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom szüleihez költözünk ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szüleihez költözünk , mit tudnàtok tanácsolni? Tudom sokan vannak negatív véleménnyel erről de : nincs más.

Figyelt kérdés

Valamint ha el albérletezünk havonta 100-120 ezret akkor még a szikrányi esélyünk is elmegy.

Szóval mire figyeljek oda mit tudnátok tanácsolni hasonló helyzetben?

25N

2022. jan. 13. 09:15
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

20. Belátható idő, csak hosszabb idő. Jó lenne pár hónap alatt egy ház, de aztán ébresztő, bilibe lóg a kezem.Nem szeretnénk szobát bérelni, attól még ez is fényévekkel jobb lehetőség, hogy a szülőkkel. Középiskolában ez buli volt, hogy szobatársak, lakótársak de felnőtt fejjel munka mellett màr nem.

Ha a fővárosba mennénk mivel lennénk előrébb?! Hiszen ott csak még drágább az albérlet… elvinné a pénzt.

2022. jan. 13. 12:18
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Pfu ez kemény lesz. Kitartás! Vagy inkább részvétem... Az ilyen System sose működik. Féltesomat az anyja kibaszta az utcára egy karácsonyi napon a csajával együtt, pedig ő édesgette oda,hogy jajj gyere ide lányomként foglak szeretni. Ên is épp hadban állok anyámékkal, vért izzadva dolgozunk azon hogy 1 éven belül le tudjunk lépni, és már az se érdekel ha adósságba is verjük magunkat.
2022. jan. 13. 12:26
 23/27 anonim ***** válasza:
(3 éve kínlódunk így, ez lemaradt.)
2022. jan. 13. 12:26
 24/27 A kérdező kommentje:
22 Az albérletben is vastagon alkalmazkodni kell am,és ott még nem is olyan aki családtag…Szóval a sajátig rögös az út!Kitartás nektek is!
2022. jan. 13. 12:30
 25/27 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, mennyire jössz ki velük jól.

Add önmagad, legyél tiszteletteljes, rendes, ne élősködj.

Ha ne adja az ég mégis rosszul alakulna, és sok bántást kapnál, akkor pedig ne félj eljönni tőlük.

2022. jan. 13. 13:24
 26/27 anonim ***** válasza:
#14es ez mind szép és jó de nem minden szülő gondolkodik ilyen normálisan,ahogy nekem rólad lejön. Legtöbb esetben átmegy Mónika showba az együtt élés, ezért inkább menekülnek az emberek az albérletbe amiből tényleg kb lehetetlen előrébb törni
2022. jan. 13. 13:35
 27/27 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

A Kérdező esetében a következőket gondolom és javasoltam neki(k) eddig is.

Komolyan, hosszabb távra terveznek. Később gyermeket vagy gyermekeket is szeretnének, amihez egy lakás vagy házra lesz szükségük.

Mi a jelen helyzet?

Az, hogy albérletet tudnának fizetni, illetve hozzákapcsolodó rezsit, esetleg még valamit félre is tudnának tenni, így kb 40 év múlva be is tudnának fizetni egy lakás kezdő részletébe.

Mit szeretnének?

Ideiglenes úgy megoldani a lakhatási problémát, hogy a lehető legtöbbet tudjanak félretenni és amilyen gyorsan lehet saját lakást vagy házat venni, hogy a gyermek már ott szülessen meg.

Ezekhez kompromisszum kell és nem olyanok véleménye, akik a saját szüleivel sem tud kijönni a magatartás, neveleltetési problémáik miatt.

Hiába adunk rossz tanácsot, ettől nekik nem lesz jobb. Itt építő szándék kell és alátámasztani indokokkal, hogy miért jobb ez vagy az. Az nem indok, hogy menekülj onnan, megbánod, stb.

Ha komolyan és rövid időn belül szeretnének saját ingatlant, akkor az csak szülői segítséggel lehetséges vagy olyan jól fizető állás esetén, ahol több milliós a havi bevétel. (budapesti viszonylatban)

Albérlet esetén egy végtelen ciklusba kerülnek, ahonnan nincs menekülés, esetleg majd 10 év múlva vissza szülőkhöz.

Lehet piackutatást végezni azoknál, akik húszonévesen összeköltöztek és albérletben laknak, hogy vajon mit értek el 10 vagy 15 év alatt.

Opcionális lehet, hogy megpróbáljátok a szülőknél, ha úgy látjátok nem megy, akkor gondolkozni albérletbe, de akkor tegyetek le arról, hogy belátható időn belül saját ingatlanra tesztek szert. Ezen keresztül a gyerekvállalásról is, mivel sok albérletben ez nem megengedett.

Nézzetek körül! És ami nagyon fontos, számoljatok!

2022. jan. 13. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!